Skip to content

Zvone Boban se gura ispred hrvatskih književnika

Žalosno je da u godini čitanja ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, inače od milja zvana zločestom profesoricom Dolores Umbridge, da baš tom, zločestom profesoricom iz Harry Pottera evo angažira nogometaša Zvonimira Bobana koji se eto gura ispred hrvatskih književnika da propagira na reklami koja se ovih dana vrti na HRT-u čitanje i to s nikakvom dikcijom

A da stvar bude još gora dok Zvonimir Boban u toj reklami, koja u godini čitanja propagira čitanje, čita ispisan tekst na blesimetru i to dosta nerazumljivo, morali su mu još ispod staviti i titl kako bi ga razumjeli svi gledatelji.

Pitam se koliko novaca su platili Zvoni Bobanu koji inače leži na novcima za tu reklamu? Gospođo Obuljen, ostavite nam na reklami glumicu Jelenu Miholjević jer ona govori standardnim hrvatskim jezikom i kao hrvatska glumica ima dobru dikciju i ona zato može biti na toj reklami, a Zvonu dajte maknite proć.

Zvone Boban je bio izuzetno dobar nogometaš i dobar je sportaš ali ne slažem se da sportaši propagiraju čitanje kraj svih nas članova Društva hrvatskih književnika. Gospođo Obuljen Koržinek Vi stalno i to namjerno zanemarujete sve nas hrvatske književnike, ali tako zapravo zanemarujete i obezvrjeđujete samu sebe, Vi ste zaista najgora ministrica kulture u povijesti naše samostalne države Hrvatske, a prema nama hrvatskim književnicima iz Društva hrvatskih književnika se ponašate vrlo maćehinski. Znate gospođo Obuljen Koržinek nas članova iz Društva hrvatskih književnika ima preko petsto i mnogi od nas su i dobitnici nagrada za književnost, a da Vi mimo nas hrvatskih književnika angažirate da propagira čitanje u godini čitanja jedan sportaš je još jedan Vaš kiks u nizu svih Vaših brojnih kikseva i vrlo velikih grešaka u Vašoj tužnoj ministarskoj nazovi vladavini.

Ma lijepa naša Hrvatska.

Zagreb, 27.7.2021. Nives Puhalo???

See also  Opet