Ma ludilo, brale

Taman čovjek pomisli da će se situacija s kradljivcima u Hrvatskoj malo smiriti kad li evo opet, uhićeno je jedno zvučnije ime, a to je onaj prosijedi i vrlo zgodan bivši voditelj Gradskih groblja Patrik Šegota koji je kad je radio malverzacije s onim kućicama za prodaju cvijeća na Mirogoju još pogodovao i onoj, bivšoj pjevačici, a danas cvjećarki Velini Oršolić, koja je u devedesetim pjevala onu pjesmicu Sherry Sherry

Kad je Patrik zglajzal Bandić ga je onda maknuo s mjesta voditelja Gradskih groblja i sklonio ga u jednu, drugu podružnicu i stavio ga na nešto malo niže radno mjesto i tamo je lijepi Patrik čučao. Znate kaj, ne mogu vjerovati da netko tako lijep poput Patrika može biti takav lopov. Patrik, Patrik, pa kaj ti je to trebalo? Onak sav ušminkan i to ravno iz Dubrovnika u USKOK-ovom vozilu doprašio on u Ured za suzbijanje korupcije i kriminaliteta u Vlašku.

Majke ti, sad je glavna fora biti celebrity lopov, nekaj mrkneš i još te dočekaju kao najveću zvijezdu sve kamere i svi mediji. A jel buju i onu plavokosu Bandićevu pratilju kaj voli skupu odjeću, bunde, torbe i nakit također dočekali ispred USKOK-a?

I da hoće li USKOK pokucati na vrata Vesni i Ana Mariji? I Šegotinu sestru su priveli, jer je i ona također upletena u taj rusvaj. USKOK opet peca kapitalce. I dok USKOK lovi ove Bandićeve šarane iz njegovog mulja javili se i braća sindikalisti i bune se protiv cijepljenja.

Kad vidim onog glavnog sindikalista Severa koji stalno kmeči, a ništa ne radi diže mi se kosa na glavi, bilo bi mu bolje da muči. A sad da vam ja nešto kažem – Severu bi bilo bolje da upristoji predstavnike sindikata u podružnicama koji rade protiv radnika i ti predstavnici sindikata iz pojedninih podružnica govore za poštene radnike koji pošteno rade da im se treba još smanjiti plaća i da oni ništa ne rade. Evo to govore pojedini predstavnici sindikata u pojedinim podružnicama i rade protiv radnika. A ti pojedini predstavnici sindikata u pojedinim podružnicama tako ružno govore za radnike ali ih nije sram primati novce i živjeti dobro na račun članova sindikata. Severu, tebi bi bilo bolje da mučiš, odnosno šutiš, jer ovo što rade tvoji sindikalisti je sramotno, vi svi veliki sindikalisti za hrvatske radnike nikad niste napravili ama baš ništa osim što ste se pobrinuli za sebe i dobro živite na račun svojih članova.

Prošlo je doba sindikata, a to je bilo u komunizmu kad su sindikati dijelili svinjske polovice, a sad sindikati uopće ne rade za dobrobit radnika, već za dobrobit sebe, tako da su sindikati u Hrvatskoj precijenjeni. I Severu bi bilo onda bolje da se ne plete tamo gdje mu nije mjesto. I Severu, radije ti pusti ovu temu cijepljenja stručnjacima znanstvenicima i liječnicima. A ako Europska unija i Plenković odrede da cijepljenje bude obavezno tako će onda i biti. Mislim da je sada stvarno dosta toga da se ovakve neznalice poput sindikalista i njima sličnih koji pojma nemaju o znanosti još pletu u teme cijepljenja o kojima nemaju pojma i nisu ni stručni. A tamo gdje se upletu sindikalisti tamo trava više ne raste. Njima bi bilo bolje da se više brinu za prava svojih radnika i to svih radnika i onih koji su im u sindikatima i onih radnika koji nisu članovi njihovih sindikata. A i kako samo ti predstavnici sindikata deru lovu, članarina kod sindikalista je skupa.

Niti jedan predstavnik sindikata nikad nije stao uz radnika kojega se mobbingira i verbalno zlostavlja na radnom mjestu. Evo to su vrli sindikalisti. Sve je to otišlo malo predaleko.

I tako juri lud zbunjenog. Ma ludilo, brale.

Zagreb 15.7.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩