Skip to content

Bez stida i srama

Neki ljudi zaista nemaju ni stida ni srama, a jedna od takvih je Natalija Prica Oreški. Jutarnji list je na naslovnici, među glavnim vijestima načosio poveznicu najave u novoj Gloriji ekskluzivnog intervjua s Natalijom Pricom Oreški, gdje ona govori o Milanu Bandiću, novoj ljubavi i teškom razdoblju

Ovo je stvarno sramota za Gloriju kad su morali objaviti taj sramotan intervju, koji je s ovom ženom upitnog morala, odradila Snježana Harapin Dragojević. Ovo je vjerojatno plaćeni intervju kako bi se pokušala oprati ljaga s Price. Inače, sad bi USKOK trebao pokucati na vrata Price da vrati lovu, jer budimo realni Bandić joj je kupovao skupocjenu odjeću, cipele, bunde i nakit na račun poreznih obveznika. I što je Prica točno konkretno radila? Prica sva našminkana, fotošopirana i namještena pozira ispred Glorijinog fotografa. Ma užas. Kakvu kvarnu robu mediji protežiraju u toj Gloriji je isto jadno, a to moraju raditi, jer da se pobune vjerojatno bi im namjestili otkaz.

Čudna smo mi zemlja. Uglavnom serviraju nam ovakve problematične žene. Prica pokušava, u neku ruku biti i žrtva i glumi povrijeđenu, naivnu i poštenu ženu kojoj treba zaštita. Uglavnom u svjetskoj i hrvatskoj književnosti su književnici opisali takve žene upitnog morala koje su bile i duhovno prazne, a to su Ana Karenjina, Gospođa Bovary, barunica Castelli i pokvarena i kvarna Laura iz romana u Registraturi.

Ne znam čita li Natalija Prica Oreški uopće nešto, ali evo savjetujem joj još jednom da pronađe vremena i krene čitati, možda se i pronađe u tim damama noći od kojih su neke poput barunice Castelli i Laure imale svoje mecene. A tko zna, kako se Prica ponaša možda je čak nešto i pročitala pa evo našla uzore za svoje ponašanje. Inače vrlo je neukusno da u novom tjedniku Glorija objavljuje taj ekskluzivni intervju i to kada USKOK privodi osumnjičene koji su bili uz pok. Bandića, a svi znaju da mu je Natalija Prica Oreški bila vrlo bliska suradnica.

See also  Pošto knjiga?

Ali dok Hrvatska ne postane pravno uređena država i dalje će u Gloriji i sličnim bulevarskim tjednicima za neobrazovane objavljivati ovakve intervjue, s ovakvim upitnim ženama koje su bile u društvu kojekakvih sumnjivih tipova. I onda nije ni čudo da sve one poštene djevojke koje su obrazovane ne mogu nikoga pronaći jer u nenormalnom, nemoralom, iskvarenom i devijantnom društvu ovakve poput Natalije Price Oreški imaju prođu.

Ma jadno, primitivno i zaostalo i to sve hrvatsko društvo zaštićuje. Ali mene će osuđivatii što ovo govorim i još će reći da sam ljubomorna na Nataliju Pricu Oreški, a nju će braniti. Ma fuj. Lijepa naša država Hrvatska.

Zagreb, 7.7.2021. Nives Puhalo???