Skip to content

NOVI VIDEO SPOT: VEDRAN LJUBENKO & JAKOV ZADRO – TAMAGOČI

Vedran Ljubenko je prvi umjetnik u Hrvatskoj koji predstavlja svoj novi projekt u obliku multimedijalnog art filma koje čine 3 video spota međusobno povezana radnjom

Barbara Benašić

Glavnim singlom “Tamagotchi” najavljuje nadolazeći album “(27)” koji zaokružuje filmsku i glazbenu priču njegovog projekta.

Pjesma govori o toksičnim osobama koje susrećemo kroz život. U skladbi se postavlja pitanje da li je izbor na nama ako želimo te iste osobe zadržati uz sebe; ostati nesretni i prihvatiti život s njima ili prepoznati kao životnu lekciju za osobni napredak i novo iskustvo?

Iz vlastitog životnog iskustva Vedran donosi u ovoj pjesmi i novom albumu (27) svoja životna promatranja i razmišljanja. U novom singlu “Tamagotchi” udružio se umjetnički s talentiranim glazbenikom i producentom Jakovom Zadrom koji gostuje u vokalnoj izvedbi.

Videspot predstavlja razrješenje cjelokupne radnje filma i razotkriva skriveno blago za kojim svi žude. Tamagotchi označava posjedovanje nečega presudnog što može dovesti do prevlasti nad drugom osobom. Izražava psihološku nadmoć i manipulaciju u nekom odnosu, odnosno relaciji.

Pjesma je posvećena svim ljudima koji imaju problem sa Stockholmskim sindromom, a nisu ga svjesni. Odražava se na emocionalno stanje u kojem osoba misli da ne može funkcionirati bez druge osobe.

U video spotu pojavljuje se posebna glumica gošća Tea Šimić koja je od samog početka ove glazbene i video priče te se uz nju glume Marijan i Adrian Benić.

Za produkciju videospota zaslužni su Marijo Britvić i Tino Herljević. Videospot je prožet humorom, plesnim pokretima i psihološkim igrama.

Vedran najavljuje novi album koji digitalno izlazi kroz iduća dva mjeseca, a nakon toga u posebnom limited nosaču zvuka.

See also  VEDRAN LJUBENKO - OPROSTI MI ŠTO SI ME POVRIJEDILA