Nemojte mi na Neretvanina Nikolu Grmoju

Pa kaj ste pošašavili Peđo Grbine, Ines Strenja Linić, Anko Mrak Taritaš? Ne kužim zakaj ste napali Nikolu Grmoju? Pa niš nije krivo rekao. Samo će se zalagati za antipedofilski zakon. Pa kaj vi nemate djecu?

Pa vi ga uopće niste skužili. A što se tiče diskriminacije, pa Grmoja tu nije nikoga diskriminirao. Eh sad da vam ja nekaj povedam. U povijesti je bilo gayeva uzmite povijest starog Rima pa čitajte i kak su natezali dečkiće i ti neki rimski vladari su bili pedofili. I to nije bilo dobro. Eh idemo dalje, sjetite se i našeg simpatičnog gayja Đukice. Đukica je gay ali nije pedofil i on je dobar gay i svi mi Zagrepčani ga jako dobro znamo. Gospon Đukica je gay i ja mislim da ga većina građana grada Zagreba tolerira i poštuje i on naravno poštuje i druge, ali svoju seksualnu orijentaciju ne nameće nikome. Biti gay ili LGBT je odabir i neka svatko bira i voli koga želi, ali neka to ne nameće drugima i naravno neka ne zlostavlja djecu.

Naši mladi tako sve znaju i to puno više nego što to znamo i mi malo stariji. Pustite mladima na odabir. Ako nikoga ne diraju dobro je ali molim vas ne forsirajte ni gay sadržaje u medijima i po reklamama. Znači ja sam hetero i što bih ja trebala urlati i vikati po cesti i još onda ako mi ide u susret neko zgodno muško da ga još i štipnem, pa mene da to napravim bi prijavili policiji i još bi me osudili i rekli: “A gle ovu šašavu babu”. Ali u medijima se može prikazivati po ovome znači sve od muškog i muškog odnosa, ženskog i ženskog odnosa pa do muškog i ženskog odnosa. Mislim, intima je intima i neka tako i ostane pa i životinje kad to rade se negdje sklone. Čuvjek je izgleda u svemu postao i egzibicionist i voajer. Sad fakat ozbiljno, imam neke svoje prijatelje i znance koji su gayevi ali to ne forsiraju i to ne ističu, predivni su ljudi, intelektualci i dobri su prijatelji. Međutim što netko radi u svojoj spavaćoj sobi to je njegova stvar i po meni je pa čak i vrlo ponižavajuće i za hetero i za gay i LGBT populaciju da mediji razvlače i propagiraju je li netko gay ili hetero i da određuju da bude netko gay ili hetero i da raspačavaju intimni sadržaj preko medija.

Ljudi, urazumite se i poštujte jedni druge. A što se tiče zakona za antipedofilski zakon treba stati uz Grmoju, jer našu djecu zaista treba zaštititi od seksualnih, pedofilskih predatora.

Grmoja, bravo, zagrmi ti onako muški, svaka ti čast što si digao glas i što se zalažeš za dobro naše djece i naših mladih.

A vi Peđo Grbine, Ines Strenja Linić, Anko Mrak Taritaš, nemojte se ulizivati ni gayevima ni LGBT zajednici, jer svi znamo da im se ulizujete samo zbog sebe i svoje vlastite koristi, ni to vam neće pomoći, jer ste vi propali političari halapljivi, pohlepni i nezajažljivi i vama nisu važni ni gayevi ni LGBT ni heteroseksualne osobe, pa vama nije uopće stalo do naroda, već samo do svoje propagande i da grabite i trpate u svoje džepove i da se bogatite na nama poreznim obveznicima i da bez stida i srama samo lažete u kamere.

Gospođo Anka Mrak Taritaš, sjetite se Gunje i radije se pokrijte ušima. A ti Grmoja, samo naprijed, vidi se da si pravi neretvanski gusar. Samo tako nastavi naprijed. Od mene osobno imaš veliku podršku.

A sada te lijepo pozdravljam i Grmoja zagrmi ti samo Grome. Bravo Grmoja legendo, pravi si i bori se i dalje protiv ovakvih koji su i doveli državu do ove bijede. I da ljudi, stanite uz Nikolu Grmoju i vi koji ste gay i koji ste LGBT i koji ste hetero jer kad su u pitanju prava djece i mladih trebamo ih zaštititi od bilo kakvog seksualnog nasilja i pedofilije.

Zagreb, 2.7.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩