Skip to content

La piovra ili u prijevodu Hobotnica

Sjećate se one talijanske serije La piovra odnosno Hobotnica čiji je prvi nastavak prikazan 1984.godine? Bila sam dijete i sjećam se da je naslovnu ulogu u toj seriji imao Michele Placido i glumio je inspektora koji se bori protiv sicilijanske mafije

Eh sad u ovom, svom kriminalu kojem smo izloženi što od strane SDP-a, a što od strane HDZ-a i evo kad nas trese Afera Hobotnica u kojoj je operirao Milan Bandić i njegovi pajde, a s druge strane gdje Stipe Latković i Zoran Milanović namjerno devastiraju uvalu Vruja te dok je glavni urednik Kazimir Bačić optužen za korupciju i kriminal, ali nakon što na HRT-u odsvira hrvatska himna Lijepa naša na toj istoj špici HRT-a i dalje piše da je glavni urednik Kazimir Bačić taj isti HRT bi trebao reprizirati ovu talijansku seriju La piovra odnosno Hobotnica.

Evo to bi bilo vrlo prikladno s obzirom da Hrvatskom državom vladaju kriminalci i gdje predsjednik Hrvatske Zoran Milanović svoje hrvatske državljane naziva parazitima. Pa evo prijedlog HRT-u da nam reprizira talijansku seriju La piovra odnosno Hobotnicu.

Zagreb, 4.7.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩