Skip to content

Godišnji odmor u Remetincu

Otvorim novine Večernji, Jutarnji, uključim televiziju i na HRT-u, RTL-u, Novoj TV ili preko streama na N1 gledam ove kaj su ovak krali, joj pardon, puno delali

Sve ih furaju u lepim, USKOK-ovim automobilima u onu divnu, narančastu USKOK-ovu zgradu za suzbijanje korupcije i kriminaliteta, tam u blizini Kvatrića. Ove igre gladi i dalje traju, ovi veliki kradljivci, joj pardon, veliki Bandićevi radnici su bili tak pohlepni i gladni i baš su se ali ono jako zaigrali i zaboravili na prislušne bube i sve one zanimljive, sitne, male stvarčice koje pomažu u otkrivanju takvih djelatnosti.

Evo počela je sezona godišnjih odmora i sad ova ekipa umjesto da odu u Dubrovnik ili u neku svjetsku ljetnu oazu oni evo svi do jednoga otišli na godišnji odmor u istražni pržun.

A gospođu Anu Stavljenić Rukavina su poštedili jer ima 82 godine i zbog godina je zaštićuju. Od stresa se onesvijestila i završila u bolnici, a onda su je pustili na kućnu njegu. Međutim, kad je krala o stresu nije razmišljala, kad je namještala natječaje u bolnici Srebrnjak isto nije bila u stresu. I kaj je ona delala s 82 godine? Inače, sve ostale šupiraju po sili zakona u penziju kad navrše 65 godina, ali kad ti je pajdo Bandić onda možeš krasti, odnosno delati i do stote pa čak i preko stote.

A sad bu bilo fakat zanimljivo kad će ih braniti njihovi odvjetnici i znate što će biti, sad će svi ovi uhapšenici postati betežni, jedan bu kljakav, drugi bu se žalil na kičmu, treći na stres, četvrti bu zmislil da je maznut vu glavu, a onda buju sve svalili na pokojnog Bandića.

Dobro je izjavio za N1 redatelj Dario Juričan da ove kaj su strpali vu taj istražni zatvor nisu pravi kapitalci i da su to kokošari i da je to Afera kokošari, a da treba prave kapitalce tek uhvatiti.

Samo meni tu nekaj nije jasno, USKOK uhvati te kriminalce, a onda ih malo drži sve na godišnjim odmorima u Hotelu Spa Remetinec i tamo besplatno jedu, spavaju, piju, čitaju knjige, gledaju televiziju pa čak imaju i tjelovježbu na svježem zraku u vidu šetnje u krugu od jednog sata i to opet na račun nas poreznih obveznika, ali nitko ih ne traži da vrate tu silnu lovu kaj su pokrali. I onda ih za mjesec dana puste. Tako da će i ove iz Afere kokošari pustiti pa ćemo ih još očito i vidjeti kao Vip goste u prvim redovima u Dubrovniku na Dubrovačkim ljetnim igrama ili na Brijunima. Ma fuj.

Ma lijepa naša Hrvatska.

Zagreb, 1.7.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je danas na svečanoj akademiji u povodu Dana Hrvatske obrtničke komore, gdje je komentirao policijsku akciju USKOK-a u kojoj je uhićen veći broj ljudi, među kojima su i ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić i Ana Stavljenić- Rukavina. Video: Slavko Midzor/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković poručio je u četvrtak nakon sjednice Vlade da pravosuđe u mandatu njihove vlade radi neovisno i nitko nema uvide u tajne izvide, za razliku od nekih vremena kad je Zoran Milanović bio predsjednik Vlade.
video HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ