Kad USKOK organizira zabavu

Opet je vazda veselo u lijepoj našoj. Svi mediji izvještavaju kako USKOK malo opet peca po Zagrebu, upali su i na HRT i odmah uhapsili ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, koji je inače zet Ksenije Urličić

Kazimir Bačić je potpisao neki sporni ugovor s vlasnikom bivše tvornice TEŽ Milanom Lončarićem i njegovim građevinskim projektom Vrtovi svjetla. Navodno je priveden i Lončarić. Ali to nije sve, USKOK je malo pokucao i na vrata Grada te od krupnih kapitalaca upecao Zdravka Krajinu, vozača Milana Bandića, Denisa Mohinskog poznatog pod nadimkom “Kralj zagrebačkog adventa” koji je imao velik broj adventskih kućica, Andreju Šulentić koja je bila Bandićeva pročelnica stručne službe gradonačelnika i Jelenu Čeklić, Bandićeva službenica u gradskom uredu za prostorno uređenje, te neki djelatnici Odjela za gospodarske djelatnosti i rad Grada Zagreba.

Ti vrapca, svi su umočeni. Ovo je vrlo velika sramota za sve ove uhićene ljude. Samo kako su se usudili uplesti u te neke mutne poslove? Sad treba pratiti kako će se pravdati.

Novi gradonačelnik Tomislav Tomašević je kratko poručio da nova Gradska uprava podržava neovisan rad državnih institucija. Tako je to kad glavni party u gradu Zagrebu organizira USKOK.

Zagreb, 30.6.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩