Skip to content

Šminkerica – duhoviti ljubavni roman Susan Elizabeth Phillips

Susan Elizabeth Phillips – Šminkerica

Šminkerica je još jedan duhovit ljubavni roman Susan Elizabeth Phillips koji je brzo našao put do hrvatskih čitatelja. Iskričav i zajedljiv humor, šarmantni zapleti i ljubavni preokreti ono su zbog čega čitatelji obožavaju ovu autoricu

Francesca Day dokona je bogatašica. Još kao djevojčica ljeta je provodila s majkom na Onassisovim jahtama, a onda upoznala najzgodnije muškarce na svijetu. No kad je splet okolnosti okrutno tresne o tlo, Francesca neće znati odakle krenuti. Sama i trudna morat će početi od početka. Radit će najprljavije poslove kako bi omogućila dostojan život sebi i svome djetetu.

No otac djeteta, slavni igrač golfa Dallas Beaudine, godinama neće znati da svijetom hoda njegov maleni zakonski nasljednik i da jedina sreća koju priželjkuje odavno postoji. Ali do djeteta neće biti lako doći – Francesca je ipak tvrd orah. Iako se silno vole, Francesca i Dallas što zbog inata, što zbog ponosa neće lako naći put do sreće. Kad ga napokon nađu, maloj bi se obitelji malo toga moglo naći na putu.

Susan Elizabeth Phillips u romanu Šminkerica donosi još jednu vrckavu i nezaboravnu ljubavnu priču po kakvima je poznata. Dallas je, naravno, superzgodni macho-muškarac koji je janje u duši, a zvijer u krevetu, a Francesca kapriciozna ljepotica koju on tek mora ukrotiti. Nakon romana Prva damaOvo moje srceDoručak u krevetu i drugih ovo je još jedna uspješnica slavne Amerikanke objavljena u nas. Roman je s engleskoga prevela Dragana Grozdanić.

Ostale romane Susan Elizabeth Phillips potražite ovdje.

mala retrospektiva

Knjiga i gostovanje Zrinke Stahuljak

Uskoro iz tiska izlazi knjiga Fikseri u srednjem vijeku redovne profesorice kom...
09th Sep 2023

Duša na platnu-ljudima i gradu na Interlieru - plakat i katalog izložbe Snježane Novotny Muzej plani...

Slikarica Snježana Novotny, pasionirana obožavateljica književnosti, pjesnikinj...
09th Nov 2022