Skip to content

Što je radio prof. Jurčić predsjednik Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga

Ljubo Jurčić, bez stida i srama smješka se u kameru i plete i baljezga, a onda zbog lošeg finanijskog stanja u Zagrebu optuži Covid i potres

U vijestima Nove TV su intervjuirali prof. dr. sc. Ljubu Jurčića, koji je predsjednik Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga. Novinar ga pita pred cijelom, hrvatskom javnosti, s obzirom da je financijsko stanje u Zagrebu vrlo loše, hoće li opet hrvatski građani izvući kraći kraj i hoće li biti poskupljenja? Ljubo Jurčić sav ulickan i ulipicanjen, u krasnom, skupom, sivom odijelu i s krasnom, sivom kravatom, bez stida i srama se smješka u kameru i plete i baljezga, a onda zbog lošeg finanijskog stanja u Zagrebu optuži Covid i potres

Pa kak ga nije sram? Pa Covid i potres nisu krivi kaj su oni skup s Bandićem krali. I što je Ljubo Jurčić sve ove godine radio kao predsjednik Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga? Ništa nije radio Jurčić, samo je sjedio u tom Nadzornom odboru i tamo primao vrlo veliku naknadu.

Te Nadzorne odbore treba ukinuti, jer ti ljudi koji su u tim Nadzornim odborima ništa ne rade, a primaju vrlo visoke naknade za članstvo u istima, a ne vide se rezulati njihovog rada.

Evo, sad su počeli ispadati svi kosturi iz ormara Modrobradog. Eh Bandiću, Bandiću i vi svi iz HDZ-a i SDP-a, sad nam dolazi na naplatu sav vaš nerad i sav vaš kriminal.

Joj, Tomaševiću, u što si ti ušao i čega si se sad ti dotakao, nije ni tebi lako gledati u kakvom stanju su ti prethodnici ostavili grad. Sad si dobio na svoju grbaču i grad i nas sve jadnike u njemu.

A onaj narikač Peđa Grbin bi se trebao također sakriti u mišju rupu, skup s onim, svojim ciničnim Baukom i onim jaranom Marasom jer su i oni dok su bili na vlasti isto to sve vidjeli.

Nije sve kriv ni HDZ sam, već su za ovo krivi jednako i HDZ-ovci i SDP-ovci, svi oni jedu iz iste kopanje i svi su pohlepno nagrizali isti kolač. Ma sram vas bilo i vas lijeve i vas desne, vaša pohlepa je ogromna i grozomorna.

See also  Antivakserizam

I još nešto, komičar Marko Petreković je ovih dana izjavio kako će u blizini tvornice Katran otvoriti Tvornicu strave gdje će posjetitelje plašiti pravi glumci. Znači imat ćemo dvije kuće strave, jednu Markovu i ovu drugu u kojoj živimo, jer ova propala država Hrvatska je prava kuća strave i zona sumraka u kojoj nas više ništa ne može ni prestrašiti niti iznenaditi, jer smo navikli na čudovišta od Peđe Grbina, Pupovca, Jandre, Plenkija, Mikija, Kovačevića, Rimčevke, Dalićke, one Gabrijele Žalac, ovog Ljube Jurčića i svih ostalih koji su nas doveli do ove mizerije.

Ovo je sve ma pusti me da vrištim. Ovo je društvo sudnjeg dana. Prazno doba, praznih ljudi.

Zagreb, 6.6.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩