“Bez pameti”

Ovaj naš Miki je fakat bez pameti. Svi znamo kako se ova naša dva fafljavca i Milanović i Plenković ne trpe, ali kad je dosta, onda je ipak dosta

Ovog puta dajem minus Mikiju, jer bez veze lupa i predlaže da se Oluja umjesto u Kninu proslavi u Glini i Petrinji. Dobro da se javio Tomo Medved i rekao: “Ne more”. Pa zna se zašto se Oluja slavi u Kninu. Miki je počeo baš namjerno talasati. Meni se čini da je on ipak malo prošvikal.

A jel se sjećate lijepi i pametni moji, kad nam je naš lijepi Miki izigraval frajera pa se popeo na oklopno vozilo pa išao skakati s njega da bi se potom skrkao? Tak nam se onda skljokal da sam pomislila da se satrao tako da ga neće moći skrpati ni cijela klinika Trauma. Ali bedaka je ipak čuval dragi Bogek. I fala Bogu da je čuval tak bedastog Mikija, jer bi bilo jako grdo da se je slistio. I sad taj handrasti i hamplasti Miki predlaže obilježavanje Oluje na drugim mjestima. Međutim, Medved se pokazao ovdje ipak relativno strogim i razumnim i izvijestio javnost da ne dolazi u obzir obilježavanje Oluje nigdje drugdje već u ponosnom i junačkom gradu Kninu i da se tradicija i sjećanje na oslobođenje Knina može jedino obilježiti nigdje drugdje nego u Kninu što je logično.

I još nešto, ovog puta dajem podršku Tomi Medvedu što je najoštrije osudio napad na dječaka iz Vukovara koji je napadnut samo zato što je nosio maskicu s hrvatskim obilježjem, a Medved je također tražio odgovornost i naravno tražio je da pravosuđe ovdje odigra poštenu ulogu.

S druge strane još jedan pripadnik s nedostatkom pameti je i Mate Rimac. Naime, njegov zaposlenik je jurio s Rimčevom Neverom po dubrovačkim cestama gdje inače ginu. Na Novoj TV su tražili izjavu veselog Rimca koji se kreveljio i tome smijao. Uglavnom jučer i danas su to Rimčevo smijanje ponovili u Vijestima Nove TV. I dok se Rimac smije na to što mu je zaposlenik ugrozio živote na tim dubrovačkim i opasnim cestama zakon i dalje staje više uz Rimca, jer Rimac ima lovu, a lova začepljuje mnoga usta.

I tako u našoj lijepoj i propaloj nam državi Hrvatskoj ima dosta onih bez pameti, ali s puno love u džepovima. A da ove vrane koje ovih dana napadaju nesretne građane grada Zagreba malo nahuškamo na ove s puno love i bez pameti? Da ih malo kljucnu? Ma jok. Nismo mi takvi. A i tak ne bi imali nikaj od toga. Neće njih ni vrane kljucnut, jer neće vrana na bedake. A bedakima i krumpiri rastu vu podrumu.

I tak. Miki divlja i dalje, a bahati Rimac se smije dok mu djelatnik vozi Neveru ko stekli po dubrovačkim zavojima. Samo sve je dobro kad se dobro svrši. Međutim, savjetujem Milanoviću da se skulira, a bahatom Rimcu da se spusti na zemlju i ne bude tako bahat.

Reklama je reklama, ali reklama može biti i vrlo negativna i s vremenom može donijeti nekome i titulu antipatičnosti i bahatosti. A oni koji su bahati i antipatični na kraju balade ostanu i sami, jer se svi od njih ipak maknu.

Zagreb, 4.6.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩