“Igraj moja Hrvatska” – Navijaj, lajkaj, dijeli – Osvoji PlayStation 5 i potpisani dres

Idemo ekipa. Groznica je već počela.

Odaberi tribinu i sjedalo na Virtualnom stadionu, registriraj se i navijaj! Osvajaj dnevne i tjedne nagrade. Pa gdje to ima, pitate se! Odgovor: http://bit.ly/VirtualniStadion

Boris Markuš

11. lipnja u Rimu počinje prošle godine odgođeni Euro 2020., utakmicom otvaranja gdje igraju Italija i Turska. Hrvatska nogometna reprezentacija u natjecanje u grupi D kreće na kultnom Wembleyju protiv jednog od domaćina. Utakmica Engleska – Hrvatska na rasporedu je u nedjelju 13. lipnja, u 15:00 u Londonu. U petak 18. lipnja Hrvatska igra od 18:00 u Glasgowu protiv Češke, dok posljednju utakmicu u skupini D Vatreni igraju protiv Škotske 22. lipnja ponovno u Glasgowu od 21 sat.

Finale Europskog prvenstva igra se 11. srpnja (London), od 21:00.

Za zagrijavanje neka posluži današnja pripremna tekma pred Europsko prvenstvo 2020., HRVATSKA – ARMENIJA na nogometnom stadionu u Velikoj Gorici. Druga provjera Vatrene očekuje 6. lipnja, kada Hrvatska gostuje u Belgiji. Idemo, Hrvatska!

Hrvatski Telekom, dugogodišnji partner hrvatske nogometne reprezentacije predstavio je ‘Virtualni stadion’, jedinstvenu digitalnu platformu koja svim navijačima u Hrvatskoj i našim reprezentativcima omogućuje da, unatoč ograničenjima, tijekom ovogodišnjeg Europskog prvenstva u nogometu dožive pravu i vatrenu nogometnu atmosferu.

Najvatreniji navijači će mjesto na virtualnom stadionu moći izboriti sudjelovanjem u jedinstvenom navijačkom podvigu – stvaranju najduže navijačke pjesme na svijetu. Svi koji se na virtualnom stadionu snime kako pjevaju refren neslužbene navijačke himne hrvatske nogometne reprezentacije „Igraj, moja Hrvatska”, popularnih Zaprešić Boysa, dobit će svoje virtualno sjedalo i tako ući u povijest.

„Hrvatski Telekom je svoju najveću kampanju u ovoj godini u potpunosti fokusirao na realizaciju jedinstvenog i neponovljivog navijačkog podviga na svijetu. Želimo svima pokazati na koje nas sve načine tehnologija može nadahnuti i omogućiti da uživamo u stvarima koje nas usrećuju. S virtualnim stadionom navijači će moći izraziti emociju, ponos i dati podršku našim reprezentativcima, stvarajući odličnu navijačku atmosferu koja je bitna za vrhunski rezultat”, istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikada snimljenih u sklopu korporativne kampanje u Hrvatskoj, kojima će cijela zemlja još jednom pokazati nogometni zanos po kojem je poznata u svijetu.

„Ideja Virtualnog stadiona je odlična i nešto sasvim novo te sam siguran da će se svim igračima svidjeti, pogotovo kad vide sve te osobe, pa čak možda i svoje prijatelje i rodbinu”, dodao je Vedran Ćorluka, trener hrvatske nogometne A reprezentacije.

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme „Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu osvojiti i brojne vrijedne nagrade koje je, posebno za ovu priliku osigurao Hrvatski Telekom. Sam proces snimanja preko ‘Virtualnog stadiona’ je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li u videu otpjevati refren u karaoke stilu, uz glazbenu pratnju ili pak pokazati svoj navijački talent uz lip sync opciju videa i pjevanje Zaprešić Boysa. Kako snimiti video i podržati naše reprezentativce najbolje su na samom predstavljanju virtualnog stadiona pokazali Maja Šuput i Zaprešić Boysi.