Skip to content

MONIKA MIKAC GOSTOVALA NA ADRIA BUSINESS NETWORKU

Adria Business Network #16 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu) održan je 26.5.2021. po drugi put u Visokoj školi Aspira. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.  Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Željka Barišić

Gošća predavačica bila je Monika Mikac, CBO u QEV Technologies tvrtki koja vodi jedan od timova Formule E te nudi inženjerske usluge za automobilsku industriju usmjerenu na segment elektrifikacije. Svoju karijeru započela je kao COO u tvrtki Rimac automobili d.o.o. 

Monika je o svom sudjelovanju na događaju rekla sljedeće: „Bilo je zadovoljstvo podijeliti moju priču i iskustva na ovom događaju. Sviđa mi se što nije bila riječ o klasičnoj prezentaciji već ugodnom razgovoru i interakciji sa svim ostalim sudionicima. Networking nakon panela ponudio je mogućnst pobliže upoznati sudionike, ali i ostvariti dobre kontakte za buduće poslovanje.“

Organizatorice i voditeljice o cijelom događaju imaju sljedeće mišljenje: 

“Bilo je zaista posebno u društvu ženske osobe iz automobilske industrije jer to je pretežito muški svijet. Dobili smo zaista mnogo praktičnih savjeta, od toga da je vrijedno učiti kineski jezik pa do toga da nam tvrtke u kojima radimo, osim poslovnih mogu dati i vrijedna životna iskustva, najvećim dijelom bazirana na međuljudskim odnosima. Uz sve to, naučili smo ponešto i o Formula E-racingu kao i tome kako funkcioniraju elektični automobili.” – rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu te također osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje – „Još jedno zabavno i inspirativno druženje je iza nas. Naša gošća Monika Mikac pričala je o trendovima u e-autoindustriji i svojim burnim počecima. Uz to nam je dala neke vrlo dobre savjete, a ono što je meni ostalo najviše u sjećanju je da ako si mlad ne trebaš se plašiti uči u nove poslove/projekte jer  najgore što se može dogoditi je  – da ne uspiješ, ali opet s druge strane ono što je najbolje što se može dogoditi je – da uspiješ! I zato mladi nemojte se bojati riskirati jer onaj tko je spreman dati, taj će i dobiti.“

See also  Što za sve nas znači dogovor YouTubea i ZAMP-a?

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Vinoteka Bornstein, Kupinovo vino – Kupilek, Kazalište Planet Art i Croatian Choco Concept.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako biste saznali sve detalje u vezi nadolazećih događaja.