Skip to content

Zar su se za ovo borili naši hrvatski branitelji?

Sramota nad sramotama. Sukob oko Zlate Đurđević je dobio i svoj dodatni epilog. U Vijestima RTL-a su izvijestili i što je napravio Gordan Jandroković. Nakon što mu je Milanović rekao da nema mišiće, Jandroković je proslijedio u javnost svoju neku, staru fotografiju s mora i to u gaćama

I to u nekim čini mi se tigrastim odnosno štraftastim, a zamislite naravno novinare koji su snimatelju rekli da malo još i zumira Jandru u gaćama, a onda se kamera upravo i najduže zadržala na tim njegovim gaćama. Jandro je tom fotografijom Milanoviću i cjelokupnoj javnosti želio pokazati kako on ima mišiće a valjda i gore i dolje. Ma fuj.

Upravo gadljivo. Jandrokoviću, sram te bilo zar si se na ovo sveo? Ova slika je tvoja privatna koju trebaš imati u svom obiteljskom albumu a ne da je ovako pokazuješ poput egzibicionista. Pa na što si ti spao? Sram te i stid bilo.

Zar su se za ovo borili naši hrvatski branitelji? Zar su vam glasači dali povjerenje zaokruživši HDZ da se ti ovako pokazuješ i da se i ti i Milanović i Plenković ovako ponašate? Pa jeste li vi svi uopće normalni? I vi vodite ovu državu? Jesi li ti striper ili si predsjednik Sabora? Hrvatska je propala zemlja, ogrezla u kriminal, nesposobnost vas vladajućih i u vaš kretenizam. Može vas sve biti sram. I ti Jandrokoviću predsjedaš Saborom. Sramite se svi koliko vas ima. Fuj. Amateri.

Zagreb, 13.5.2021.
Nives Puhalo
🎩🎻🎩