Predstavljamo neodoljive pomagače oralne higijene koje će vaša djeca obožavati

Crvena kraljica jedan…dva…tri! Nemoguće je ne zaraziti se blistavom radošću naše djece, koja su uvijek spremna za novu igru ​​i sljedeću avanturu!

Marina Đarmati

FOREO, švedski beauty-skintech div, otkrio je nove predstavnike svoje legendarne ISSA linije za oralnu njegu, a radi se o soničnim četkicama za zube ISSA baby i ISSA kids, namijenjenima djeci.  Uz boje, jednostavnost i nježnost, ovi novi uređaji za oralnu njegu u svakom će korištenju vašoj djeci donijeti zabavne trenutke, uz najzdraviji i najljepši osmijeh ikad

No, pogledajmo što ove male i moćne pomagače oralne higijene čini tako posebnima…

ISSA BABY

Pravilna oralna higijena uči se od malih nogu i FOREO to dobro zna. Nova ISSA baby sonična četkica za zube nudi najbolju oralnu njegu djeci od 0 do 4 godina i zato svojoj bebi poklonite vrhunskog saveznika zdravlja, uz kojeg će stvoriti naviku pravilnog čišćenja zuba!

Napredna tehnologija četkice ISSA baby, koja koristi T-Sonic pulsacije, nježno uklanja plak, dok ultra-mekana silikonska vlakna nikad ne oštećuju zube ni desni. Uz njezinu masažnu funkciju i trajan i siguran dizajn, ISSA baby predstavlja idealnu četkicu za zube za djecu do 4 godine. Uz 480 korištenja na samo jednom punjenju, ne morate se podsjećati na punjenje! 

ISSA baby dolazi u pet veselih boja i kombinaciji s mnogo slatkih životinja: Pearl Pink Bunny, Sunflower Yellow Squirrel, Bubble Blue Dino, Kiwi Green Panda, i Strawberry Rose Lion. Uz njih će oralna njega postati prava igra u kojoj će vaše dijete uživati!

ISSA kids

A što s djecom koja se već osjećaju kao veliki? Nema problema: FOREO je osmislio način na koji će i njihov osmijeh zablistati, a zove se ISSA kids sonična četkica! 

Opremljena vrhunskom soničnom tehnologijom, nježnom nerotirajućom glavom, antibakterijskim i 100% vodootpornim silikonskim dodirnim točkama te 265 korištenja nakon samo jednog USB punjenja, ISSA kids je kreirana da bi oralnu higijenu djece od 5 do 12 godina dovela do savršenstva.  Ova inovacija za dječju oralnu njegu dolazi s uključenim pametnim timerom, koji vibrira svakih 30 sekundi kako bi podsjetio dijete da prijeđe na sljedeći dio usta. Osim toga, nakon 2 minute korištenja, pali se i lampica sa smajlićem kao zaslužena nagrada za veliki trud djeteta. Pranje zuba ovako postaje svakodnevna avantura kojoj se svi vesele!

Sa svoje četiri super zabavne i moderne varijante – Rose Nose Hippo, True Blue Pony, Merry Berry Shark, Mellow Yellow Gator – doista će im biti nemoguće odoljeti! Ne propustite ih!

ISSA baby, ISSA kids i FOREO asortiman za oralnu njegu dostupni su na https://www.foreo.com/ i kod odabranih partnera.