Tomašević i Suvag

S obzirom da se već sve zna i da će Tomašević postati novi gradonačelnik Zagreba jer ga mediji najviše forsiraju samo mu preporučam da kad u nedjelju svi namjeste listiće i glasove birača u njegovu korist neka se javi u Suvag

Ljudi moji, pa jeste li vi čuli Tomaševića kako muca, guta slova i frflja dok govori? Poslušajte ga malo bolje. Tomašević će i po nerazgovjetnom govoru naslijediti Bandića. Poruka i svim novinarima, medijima i svim televizijama HRT-u, RTL-u, Novoj TV i N1, uvaženi novinari, molim vas, dajte nam stavite titl ispod kad Tomašević počne frfljati dok govori, pa njega se jedva razumije jer govori nerazgovijetno. Svaki put kad je on na televiziji moram se jako potruditi da ga razumijem što govori, jer govori nerazgovijetno.

Tomaševiću, uzmi si primjer po Jeleni Pavičić Vukičević koja govori književno, standardnim hrvatskim jezikom. I da, prije nego što u ponedjeljak zasjedneš na gradonačelničku poziciju traži od Soroša da kako ti je mogao financirati tvoju kampanju i namjestiti izbore da upravo ti zasjedneš u gradonačelničku fotelju daj ga onda zatraži da te prije nego što dodeš tamo u Poglavarstvo i prije nego što svim zaposlenicima kako si se prijetio podijeliš otkaze pošalje u Suvag da te tamo nauče govoriti.

Sad te pozdravljam s Mehunkinim pozdravom. Pusa. Bok.

Zagreb, 11.5.2021.
Nives Puhalo
🎩🎻🎩