Omiljeni brend Foreo okrunio se velikim priznanjem u svijetu ljepote

Nakon što je 2020. godinu zaključio s više od 20 milijuna kupaca i stalnim rastom prodaje, skin-tech div FOREO ponovno kreće u dominaciju jer stručnjaci iz tvrtke Lookfantastic otkrivaju da je inovativni švedski brend među tri najpopularnija skincare brenda na svijetu

Marina Đarmati

Istraživanje online beauty shopova svrstava FOREO na treće mjesto ‘Most Popular Skincare Brands’, zahvaljujući nevjerojatnih 6,851,000 globalnih pretraživanja na Googleu, čime je iza sebe ostavio poznate kozmetičke brendove Eucerin i Pai s 5,618,000 i 4,900,000 pretraživanja.

 “Iako smo ponosni na to što smo smješteni među top 3 najpopularnija skincare brenda na svijetu, ova nas vijest nije iznenadila. FOREO je poznat po inovacijama i visokokvalitetnim dugotrajnim proizvodima, a s obzirom na to da se svakih 10 sekundi proda jedan FOREO uređaj, znamo da ljudi prepoznaju izvrsnu investiciju. Ovim posljednjim blistavim izvješćem FOREO službeno započinje ‘desetljeće beauty tech-a’ i dokazuje da su budućnost beauty svijeta definitivno – inovacije i tehnologija”, kaže Boris Trupčević, CEO FOREO-a.

Osnovan od strane inovatora Filipa Sedića, FOREO posljednjih 8 godina mijenja i oblikuje beauty industriju. Brend je najpoznatiji po svom legendarnom proizvodu LUNA 3, najmekšem čistaču lica na svijetu, kao i po UFO 2, nezaobilaznom uređaju za potpuni tretman lica, koji je objedinivši tehnologiju grijanja, nanošenja maski, infuzije, hidratacije, LED svjetla, masaže i tehnologije hlađenja, u jednom slatkom i praktičnom uređaju donio pravu revoluciju u njegu kože.

FOREO nastavlja svoj put predstavljajući inovacije, a nedavno je lansirao BEAR, uređaj za toniranje lica koji koristi mikrostruju, dokazavši još jednom da – za ono što možemo očekivati ​​od FOREO-a u godinama koje dolaze, zaista nema ograničenja.

aa

3 U 1 #EBO TE LED

3 U 1 #EBO TE LED

Akademija Art28/10/2021

Komedija “3u1 (*ebo te led)” je, dramaturški gledano, sastavljena od 10 parminutnih scenskih događaja, zasebnih cjelina, duhovitih, smiješnih i prepoznatljivih…