Apisan kozmetika: Otkrijte moćnu sinergiju pčelinjeg voska i biljnih ulja

Obiteljska manufaktura “Radovan Petrović” proizvodi širok spektar dodataka prehrani na bazi pčelinjih produkata koji su isključivo hrvatskog podrijetla i ostaju 100% prirodni od košnice do krajnjeg korisnika

Marina Đarmati

Proizvodnja se ističe iznimnom kvalitetom duljom od 50 godina te se neprekidno usavršava. Njihov novi poslovni pothvat kao nastavak dugogodišnje tradicije odmah je privukao pažnju javnosti, pa tako i našu. Upoznajte Apisan kozmetiku namijenjenu svim dobnim skupinama – za žene i muškarce.

Kozmetika Apisan izrađuje se od najfinijeg nerafiniranog pčelinjeg voska (tzv. capping wax) s više od 300 aktivnih sastavnica i biljnih ulja organskog uzgoja: maslinovo, bademovo, konopljino, sezamovo, tamanu i ulje šljive, riže i grožđa uz dodatak meda, propolisa i hijaluronske kiseline. 

Za zdravu i njegovanu kožu

Apisan – Hydrorevital s hijaluronom i rižinim uljem: hidratantna krema za lice za sve tipove kože, koristi se samostalno ili nakon seruma. Štiti kožu od isušivanja i dubinski je hrani i regenerira.

Apisan – Serum s medom i hidrolatom ruže:  štiti, vlaži i obnavlja strukturu kože, za sve tipove kože.

Apisan – Uljni serum s propolisom i uljem šljive: dubinski hrani i štiti od isušivanja, pogodno za suhu i zrelu kožu.

Apisan – Krema za ruke s uljem sezama i naranče: štiti hidrolipidni sloj, dubinski hrani i pomaže obnovi kože.

Apisan – Krema za stopala s propolisom i maceratom gospine trave: opušta, daje osjećaj ugode, omekšava i dubinski hrani, posebno suhu i hrapavu kožu.

Za različite probleme kože

Apisan  – CBD krema:  s CBD-om, tamanu i konopljinim uljem. Smiruje i sprječava različite kožne probleme. Uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože i jača njezine obrambene mehanizme.

Apisan –  Žuta krema: regenerira, smiruje i pospješuje prokrvljenost, naročito kod izloženosti posebnim uvjetima i raznim oštećenjima.

Apisan – Smeđa krema: krema s ekstrahiranim propolisom. Povećava obnovu i zaštitu oštećene kože. Djeluje blago antibakterijski, antiseptički i antifungalno.

Koža čini najveći dio tijela koji trebamo svakodnevno hraniti vrijednim sastojcima. Upravo Apisan kozmetiku krasi spoj tradicije i suvremenog pristupa u izradi s visoko kvalitetnom riznicom nutrijenata. Bliži se Majčin dan, prava je to prilika da razveselite majku i razmazite je jedinstvenim blagodatima prirode koje će njezina koža znati cijeniti. Apisan proizvodi čekaju vas na policama dm prodavaonica, a ako više volite kupovati iz udobnosti doma možete ih naručiti na www.radovanpetrovic.com gdje će ih profesionalni i ljubazni tim pažljivo zapakirati, kao i spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.