Honda CIVIC 2022 – novi INTERIJER

Bacajući pogled na službene Hondine snimke posve nove Civic Sedan Touring 2022, a u ovom videu možete vidjeti detalje unutrašnjosti ovog automobila

Honda je upravo otkrila najzabavniju vožnju i tehnološki najnapredniji Civic Sedan u gotovo 50-godišnjoj povijesti modela. Potpuno nova Honda Civic 2022. godine može se pohvaliti čistim, modernim dizajnom uparenim s visokotehnološkom unutrašnjošću usmjerenom na čovjeka i opremljena naprednim sustavima aktivne i pasivne sigurnosti.

Dizajn interijera usmjeren na čovjeka

Izvanredno Hondino unutarnje pakiranje rezultira dovoljno prostora za glavu, noge, ramena i bokove za sve putnike. Osjećaj prostranosti odmah osjećaju i dijele svi putnici u Civicu, zahvaljujući niskom, ravnom pojasu i dizajnu u cijeloj kabini.

Kvalitetni materijali koriste se u unutrašnjosti, posebno na dodirnim točkama, s velikom pažnjom koja se posvećuje radu svih razvodnih uređaja i komandi. Materijali su također birani s ciljem praktičnosti, kao što je nova obloga središnje konzole posebno dizajnirana za sskrivanje otiskaka prstiju i mrlja kako bi se održao vrhunski izgled.

Touring modeli krase prvi Civicov potpuno digitalni LCD zaslon s instrumentima. Dimenzije 10,2 inča, LCD zaslon u boji u visokoj razlučivosti prikazuje razne informacije, sve prilagodljive s upravljača. U značajci iznenađenja i oduševljenja, kočna svjetla, farovi i pokazivači smjera prikazane slike civilnog vozila uključuju se i isključuju s tim funkcijama.

Volumen tereta: 14,4 cu. ft. (Touring) (407 LITRA)

Ocjene LX, Sport i EX standardno dolaze s novim 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, najvećim standardnim zaslonom u povijesti Civic-a. Funkcionalnost je poboljšana dodavanjem gumba za fizičku snagu / glasnoću i gumba za podešavanje / odabir. Na dnu se nalazi niz tvrdih gumba za preskakanje glazbenih zapisa, kretanje kroz audio izbornik i odabir između telefona, radija, Bluetooth®-a ili USB medija ili povezanog pametnog telefona za upotrebu s Apple CarPlay® i Android Auto ™.

Civic Touring također predstavlja potpuno novi 9-inčni zaslon osjetljiv na dodir u boji, koji se temelji na temeljima koje je postavio Display Audio sustav u Hondinim modelima kao što su Accord, Odyssey, Pilot i Passport. Novi zaslon osjetljiv na dodir najveći je ikada u bilo kojem vozilu marke Honda, a ima fizičku tipku za glasnoću, velike ikone koje se lako prepoznaju i pojednostavljenu navigacijsku strukturu s manje ugrađenih izbornika. S lijeve strane nalaze se tvrdi gumbi za funkcije Početna i Natrag.

Ostali odabiri načina rada nalaze se na dnu zaslona osjetljivog na dodir, a oslonac za prste od 0,8 inča olakšava upotrebu zaslona osjetljivog na dodir pružajući stabilnu površinu za odmaranje vaše ruke. Sustavi osjetljivi na dodir također se standardno isporučuju s bežičnom integracijom Apple CarPlay® i Android Auto ™, dok Touring dolazi standardno s Qi kompatibilnim bežičnim punjenjem. crospotter13