NOVI Rolls-Royce PHANTOM ORIBE 2022 – prvi pogled na eksterijer i interijer / LUDA LUKSUZNA limuzina

Pogledajte službene Rolls-Royceove fotografije potpuno novog Rolls-Royce PHANTOM ORIBE-a

Rolls-Royce Motor Cars zajedno je stvorio veličanstveni Phantom po mjeri i jedinstvenoj suradnji s Hermèsom. Dizajniran i ručno izrađen od strane kombiniranog tima stručnjaka po mjeri u Domu Rolls-Roycea u Goodwoodu, zapadnom Sussexu i Hermèsu u Parizu, Phantom Oribe odražava osobnost i strasti svog vlasnika, japanskog poduzetnika Yusakua Maezawe.

Rolls-Royce Motor Cars stvara veličanstveni Bespoke Phantom Oribe.

Eksterijer i interijer dizajnirali su i ručno izrađivali ruku pod ruku specijalni stručnjaci iz Rolls-Roycea i Hermèsa, koristeći materijale, tehnike i znanje iz obje kuće.

Po narudžbi japanskog poduzetnika, kolekcionara umjetnina i entuzijasta superautomobila Yusaku Maezawa.

Potpuno naručeni dvobojni MZ Oribe zeleni i krem ​​vanjski izgled nadahnuti bojama u klijentovoj svjetskoj kolekciji drevne japanske keramike.

Klijent ga je zamislio kao ‘kopneni mlaz’ kao nadopunu nedavno naručenom privatnom zrakoplovu.

Upečatljiva vanjska boja automobila odgovara karakterističnim zelenim i kremastim glazurama antiknog japanskog Oribeovog posuđa, čiji je istaknuti kolekcionar Maezawa-san. Gornji dio izrađen je u Oribe Green, potpuno prilagođenoj boji stvorenoj isključivo za klijenta; neobičnim potezom Rolls-Royce stavio je boju na raspolaganje za upotrebu na klijentovom privatnom avionu s kojim će Phantom biti uparen. Razvijen tijekom mnogih mjeseci od strane stručnjaka u Surface Finish Center u Goodwoodu, savršeno hvata sjajnu, duboko zelenu glazuru koja karakterizira ovu keramiku iz 16. stoljeća. Učinak je lijepo dovršen krem-bijelim donjim dijelom.

Montažna linija za proizvodnju Rolls-Roycea. Rolls-Royce Motor Cars danas je petu godinu zaredom otkrio rekordne prodajne rezultate, s 4.063 automobila prodanih širom svijeta tijekom 2014. Ovaj izniman rezultat znači da se prodaja više nego učetverostručila od 2009. godine.

Obojeni put nadahnut Oribeovim skladom skladno se nastavlja kroz interijer, stvoren i realiziran istinskim susretom umova između Hermèsovih dizajnera i obrtnika u Parizu, te kolekcije dizajnera, inženjera i obrtnika Rolls-Royce Bespoke iz Goodwooda u zapadnom Sussexu. Zajedno su primijenili zajedničku stručnost i domišljatost kako bi osigurali da svaka pojedinačna komponenta utjelovljuje najfinije tradicije obje kuće.

Interijer je pretežno završen u Hermès Enea Green koži, proširujući se na detalje koji uključuju neposredne dodirne točke klijenta; na primjer, upravljač, ručke vojvotkinje, birač brzina i okretne komande za klimatske postavke u automobilu. Rolls-Royce Motor Cars