Vlak života

Život je kao vožnja vlakom, sa svim stanicama, obilascima i nesrećama. Ulazimo u vlak, upoznajemo svoje roditelje i mislimo da će zauvijek s nama putovati, ali oni će na nekoj stanici izaći, a mi moramo nastaviti putovanje bez njih

Odabrao: Jakša Turić

U vlak će ući mnogi putnici, naši braća i sestre, bratići i sestrične, prijatelji, pa čak i ljubav našeg života. Mnogi će izaći iz vlaka i za sobom ostaviti veliku prazninu. Za neke nećemo ni primijetiti da su izašli. To je putovanje puno radosti, tuge, pozdrava na sastanku i na rastanku. 

Uspjeh se sastoji u tome da sa svakime uspostavimo dobar odnos. 

Velika zagonetka je: Ne znamo na kojoj stanici moramo izaći. 

Stoga moramo živjeti, voljeti, opraštati i uvijek davati najbolje od sebe! Jer kada dođe taj trenutak kada moramo sići s vlaka i naše mjesto ostane prazno, iza nas trebaju ostati samo lijepa sjećanja na nas, koja će zauvijek nastaviti putovati u vlaku života!!! 

Želim ti, da tvoje putovanje svakim danom bude sve ljepše i da u prtljazi uvijek imaš ljubavi, zdravlja, uspjeha i novaca. 

Hvala svim putnicima u vlaku mog života! Snažni ljudi znaju kako svoj život držati u redu. Čak i sa suzama u očima mogu sa smiješkom reći: Dobro sam.

Šaljem ti ovo kako bih ti jednostavno rekla: lijepo je što postojiš.