NOĆ KNJIGE U V.B.Z.-u

I jubilarne desete godine V.B.Z. obilježava Noć knjige i slavi Svjetski dan knjige i autorskih prava. Knjige u ovim izazovnim vremenima uistinu imaju ljekovitu moć jer nas makar i nakratko izmaknu iz svakodnevice, a u 2021., godini čitanja, potrudimo se pronaći što više vremena za dobru književnost

U sklopu Noći knjige, u V.B.Z.-ovoj knjižari na zagrebačkom Kvatriću (Ulica Pavla Šubića 64), družimo se s putopiscem i glazbenikom Hrvojem Rupčićem, koji će od 18 sati zajedno s Vedranom Mlikotom i Vladimirom Šagadinom razgovarati o hitu „U zemlji plemenitih ljudi“, a prije promocije, od 17 sati, potpisivat će primjerke svoje knjige, koju ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni. Razgovor možete pratiti i uživo putem naših Facebook i YouTube kanala.

Sajamske cijene u svim V.B.Z.-ovim knjižarama i na web shopu  

U V.B.Z.-ovim knjižarama pronađite mnoštvo akcija do kraja travnja. Buđenje proljeća idealno je vrijeme za više brige o sebi pa travanjska akcijska prodaja „Proljeće uz pravu knjigu“ donosi mnoštvo knjiga iz područja publicistike, self-helpa i zdravlja koja nam na različite načine govore kako brinuti za sebe, ali i za svoje bližnje i prirodu.

Veliki izbor knjiga snižen je čak i do 70 %!  

Čitav mjesec, u sklopu akcije „Autorica mjeseca“, pronađite po povoljnim cijenama sve knjige naše inspirativne psihologinje Mirjane Krizmanić.

Zadnji tjedan travnja, u kojem slavimo knjigu, kao dio akcije “Knjiga svima i svuda”, V.B.Z.-ove knjižare donose sniženja od 20% na kompletni asortiman V.B.Z.-a, Planetopije, Naklade OceanmoreVerbuma, Frakture, Naklade Jesenski i Turk, Školske knjige, Dominovića, Naklade Ljevak, Profil knjige i Fokus komunikacija.

Inspiraciju za čitanje i sjajne popuste pronađite u našim knjižarama i na vbz.hr!

Sretna vam Noć knjiga i nadamo se da ćete mnoge provesti u njihovu društvu.

Lidija Krvarić