Novi LEXUS ES 2022 – PRVI POGLED izvana i unutra

Pogledajte službene Lexusove fotografije potpuno novog Lexusa ES 2022.

Nova funkcionalnost zaslona osjetljivog na dodir i pozicioniranje multimedijskog zaslona Lexus
Standardni lexusov sigurnosni sustav + 2,5 i zaslon za mrtvi kut sa stražnjim upozorenjem o unakrsnom prometu
Novi dizajnirani bi-LED farovi sa standardnim dinamičkim automatskim niveliranjem farova
Paket dinamičnog rukovanja dostupan na modelima F SPORT s plinski motorom ES 300h F SPORT prvi put dostupan u pojedinim regijama

Za modelovu godinu 2022. nova obitelj ES nadovezuje se s brojnim ažuriranjima multimedije, sigurnosti, stila i boja. Dodatna poboljšanja modela F SPORT uključuju novi paket dinamičkog rukovanja i uvođenje nove opreme ES 300h F SPORT dostupnu u odabranim regijama. S dodatnom raznolikošću, ES obitelj budćim vlasnicima i dalje nudi mogućnost izbora koja odgovara njihovim raznolikim interesima i životnim stilovima.

Zanatstvo usredotočeno na čovjeka

Svi interijeri Lexusa dizajnirani su i usmjereni na vozača s prostranim i udobnim prostorima za putnike. Ovaj koncept predstavljen je u LC coupeu, pročišćen u vodećoj LS limuzini i proširen je na sedmu generaciju ES-a. Lexus naziva “sjedalom u kontroli”, jednostavnom idejom koja nudi od trenutka ulaska sve kontrole koje su vam potrebne, nadohvat ruke, a sve informacije koje želite su pristupačne. U stvarnom Lexusovom modelu, 2022 ES poboljšanje je kod promjena Lexusova multimedijskog sustava i dostupnog navigacijskog sustava. Standardni 8,0-inčni i dostupni 12,3-inčni multimedijski zasloni u boji pomaknuti su naprijed za 4,3 inča i sada imaju funkciju zaslona osjetljivog na dodir, uz daljinsko dodirno sučelje, za intuitivnu interakciju vozača i suvozača. Dodatna ažuriranja interijera za 2022. uključuju modernizirani dizajn instrument ploče koji obuhvaća bešavnu integraciju kabine.

Široki spektar dizajna kotača donosi završni detalj ES vanjštini. Za 2022., potpuno novi standardni 17-inčni kotač ima deblje krajeve krakova koji su slojeviti u “V” formacije kako bi stvorili sportski dojam. Veći 18-inčni kotač, koji je dostupan na osnovnim i luksuznim oblogama, također je dobio nadogradnju, a ima dizajn s 10 krakova s dvobojnom crnom bojom i obrađenom završnom obradom za čist i sofisticiran izgled. Dodatni 18-inčni kotač za smanjenje buke od legure s pet krakova dostupan je s luksuznim i ultra luksuznim oblogama. ES F SPORT modeli dobivaju ekskluzivne 19-inčne aluminijske naplatke podijeljene petokrake i novom crnom obradom koja naglašava sportsku vanjštinu modela.

Više informacija o MSRP-u, opcijama te izboru boja eksterijera i interijera bit će dostupno kod samog izlaska.

DATUM IZLASKA: Očekuje se da će 2022 ES stići u salone kasnije jeseni.