Skip to content

Dubai snimljen dronom u 4K UHD

Dubai je grad i emirat u Ujedinjenim Arapskim Emiratima poznat po luksuznoj kupovini, ultramodernoj arhitekturi i živahnoj sceni noćnog života

Burj Khalifa, toranj visok 830 m, dominira nebom. U podnožju Dubaija nalazi se Dubai Fontana, sa mlaznicama i svjetlima koreografiranim u glazbi. Na umjetnim otocima tik uz more nalazi se Atlantis, The Palm, odmaralište s vodenim i morskim parkovima. Pogled iz zraka na luksuzni hotel Burj Al Arab u Dubaiju. Pogled iz zraka grad Dubai, U.A.E. Pogled iz zraka na nebodere u Dubaiju. Zračna slika visokog dinamičkog dometa fontane Dubai, U.A.E. Zračni prikaz znamenitosti okvira Dubaija tijekom zalaska sunca, Dubai, U.A.E. Pogled iz zraka na fontanu Dubai, U.A.E. Pogled iz zraka na Palm Jumeirah, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Pogled iz zraka na umjetno jezerce u luksuznom golf klubu, Dubai, U.A.E. Pogled iz zraka na kompleks Gate Building u Dubaiju, U.A.E. Pogled iz zraka na luksuzni hotel u blizini plaže za vrijeme zalaska sunca, Dubai, U.A.E.

Dubai u 4K UHD Drone filmu, nevjerojatna mjesta iz Dubaija predstavljena su u 4K i 8K Ultra HD HDR video zapisu. Ovaj film možete koristiti za svoj dnevni boravak, čekaonicu, spa, dnevni boravak, izložbeni prostor, ured, TV, restorane itd. Dubai se u 4K Ultra HD Drone može reproducirati na vašem Sony uređaju, Samsung TV-u, pametnom TV-u, Apple TV-u, Xbox, Playstation, mobitel i još mnogo toga.

Izrađujemo ove 8k i 4k videozapise kako bismo prikazali ljepotu života na tim mjestima i pružili osjećaj onoga što se ima vidjeti na ovim zapanjujućim destinacijama i nadamo se da će biti korisni kao polazna točka za vaše sljedeće putovanje. Ovi 4K i 8K pogledi na prirodu pomiješani su s opuštajućom glazbenom radošću i mogu se koristiti za opuštanje, meditaciju i još mnogo toga.

Zabavite se radosno s našim video zapisima.