Predivan miris ljeta na koži koji će vas oduševiti

Cvjetovi nježnog mirisa sa svježe cvjetne livade, ženstven i slatkast miris koji budi želju za ljetom i suncem – to je ograničeno izdanje mirisa s.Oliver Feels Like Summer, koji će od sredine svibnja 2021. svaku damu zaogrnuti mirisima ljeta

Marina Đarmati 

Od 2016. godine s.Oliver Fragrances nadahnjuje mlade žene zavodljivim i ograničenim ljetnim mirisima Feels Like Summer. Ova godina je godina mirisa osvježavajuće lakoće beskrajnih cvjetnih livada koji obećava nezaboravno ljeto!

Romantični cvjetovi božura i cvijet breskve, natopljeni morskom svježinom, čine ovaj miris neodoljivim pratiteljem nadolazećeg ljeta. Živahni trenuci toplih dana spojeni u jednome mirisu: s.Oliver Feels Like Summer počinje gornjom notom ugodne svježine bergamota, cvijeta lotosa i morskog akorda u mirisnom uzmahu koji podsjeća na blagi ljetni povjetarac i budi radost za životom. Ženstvena srednja nota koju čine božur, cvijet breskve i ruža razvija se u cvjetni susret koji svoju nositeljicu odvodi na romantičan piknik na nepreglednoj cvjetnoj poljani. A svojim nježnim donjim notama sandalovine, cedrovine i mošusa doživljaj mirisa podsjeća na sladoled. 

s.Oliver Feels Like Summer bit će dostupan od sredine svibnja u drogerijama dm i Müller.