Trening nogometaša Dinama uoči prve utakmice protiv Villarreala

Dinamo će u četvrtak ugostiti sedmoplasiranu momčad španjolskog prvenstva u Zagrebu, a uzvrat je 15. travnja u gradiću Villarrealu na španjolskom jeziku ili Vila-realu na lokalnom valencijanskom

Dinamo već zna kako srušiti Villarreal. Doduše, bilo je to prije 11 godina i od tih dinamovaca samo jedan trenutačno igra za ‘modre’, a, naravno, radi se o klupskoj legendi Arijanu Ademiju.

‘Modri’ su tada slavili 2-0 golovima Sammira i Ante Rukavine. Ulog je bio ‘manji’ budući da je bila tek grupna faza. Dinamo tada nije uspio proći skupinu, dok je Villarreal to učinio s prvog mjesta.

Klub iz Maksimira se na original način dosjetio kako si navijači mogu biti dio povijesne utakmice. Naime, u prodaju su pustili ulaznice s kojima, naravno, navijači neće moći ući na tribine, ali će im zauvijek ostati uspomena na uspjeh svoje najdraže momčadi.

Utakmica počinje u 21 sat i prenosit će je Arena Sport na prvom kanalu, koji se nalazi u osnovnom paketu MAXtv-a, Iskon TV-a i Evo TV-a, ali i A1 televizije, koja je od prošlog tjedna ima u svojoj ponudi. Uvodna studijska emisija počinje u 20 sati.

Trening Dinama uoči prve utakmice četvrtfinala Europa lige protiv Villarreala.Video HINA/ Dario GRZELJ