Skip to content

Da samo mi u Hrvatskoj ne radimo skandale primjer je i ovaj primitivac Erdogan koji je ponizio Ursulu Von der Leyen i sve žene cijelog svijeta smjestivši je na sofu

Naime Ursula Von der Leyen i predsjednik Europskog vijeća Charles Michel došli su u službeni posjet Turskoj i ovom ludom i nepristojnom Turčinu. Prvo se Erdogsn povukao iz Istanbulske konvencije a sad je predsjednicu Europske komisije ostavio bez stolca tijekom službenog posjeta. Sramotno. Erdogan je to učinio namjerno da ponizi Ursulu Von der Leyen i to nikako nije bila greška protokola.

A i Charles Michel je isto pravi papak jer nije reagirao i nije se suprotstavio tretiranju Ursule Von der Leyen pa je i on isto pokazao da je prostak i primitivac kao i Erdogan.

A Turčin ostaje Turčin. Erdogan uvijek radi neke probleme a ovime je pokazao i da je stari lopov i pravi ženomrzac. A i ti Ursula, bila si previše pristojna, vidiš da od pristojnosti nema nikakve koristi, trebala si urgirati a ne pustiti da te ostave po strani. Kad si sa gospodom ponašaj se kao gospodin, ali kad si s prostacima i ti se ponašaj kao prostak da te razumiju, jer prostaci ne razumiju finoću, već kad si okružen sa prostacima i ti se moraš ponijeti kao prostak samo iz razloga da bi te razumjeli. A ovaj Erdogan ti je moja Ursula čista ona primitivna turska prostačina i ništa više. A i ti jadni Turci umjesto da imaju nekog pristojnog predsjednika na čelu svoje države imaju jednog najobičnijeg prostaka i ženomrsca koji na ovaj način zlostavlja žene. A čim je taj i protiv Istanbulske konvencije taj podržava nasilje nad ženama u cijelom svijetu, taj time podržava i nasilje ne samo nad ženama već i nad muškarcima i nad djecom u cijelom svijetu.

Baš se je osvjetlao i to pred cijelim svijetom u svom primitivizmu.

Zagreb, 8.4.2021.
Nives Puhalo
🎩🎻

See also  Opet je roknulo