Skip to content

Lijepi i trknuti

Ma opet je vazda veselo u našoj lijepoj Hrvatskoj. Ujedanja ne prestaju između Milanovića i Plenkovića. Nisu mogli niti zajedno položiti vijence na Plitvicama u spomen na Josipa Jovića. To su učinili zasebno

Milanoviću je još i k tome pobjegla i psovka o kojoj su izvijestili na portalu Dnevno dok su iz Telegrama izvijestili kako su Plenkovića provocirali neki iz publike te ga pitali: “Gdje Vam je Pupavac?” A on im je mirno odgovorio: “U Zagrebu”. Baš ih je zabavno gledati. A da stvar bude još šašavija evo na portalu Dnevno su još izvijestili kak je Miki još blebnul za sebe da je on orao, a Plenki je nilski konj koji papa lopoče.

Nevjerojatno kako takva dva i to vrlo zgodna frajera mogu biti tako šašava. I jednom i drugom dobro stoje ona njihova skupa odijela, dobro su ošišani, stvarno su zgodni, ušminkani a zapravo su malo trknuti. Milanović je malo žešći i žešće draplje po Plenkoviću a Plenković je umjereniji, ne vrijeđa Mikija ali mu se podsmjehuje pa to izgleda kao da su u razredu.

Meni je tu nešto sumnjivo, a da oni možda nisu prije bili zaljubljeni u istu curu, jer oni se ne trpe od prije? Ljudi moji, meni vam to upravo tako izgleda, kao da su od puno prije trzali na neku malu, pa su se posvađali i sad i dalje iz te njihove diplomatske prošlosti frcaju iskre. Eh sad njih dvojica poznaju od prije i Kolindu pa sad nešto mi je isto palo na pamet, da ta mala nije bila možda Kolinda? Eto. Pomišljam i sad na to. Uglavnom Miki lupa po Plenkiju sve u šesnaest.

Kaj smo mi kao država? Mislim, ono kao ozbiljna država? Ma dajte, molim vas, kaj god. Mi smo cirkusantska država. A Pupavac im je sad poslužio i kao maskota, s njim i jedan i drugi mašu kao s crvenom krpom. I tako kad bi se ozbiljno trebali sjetiti našeg prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića koji je siromah poginuo u Domovinskom ratu ova naša dvojica ljepotana se ne mogu ni na ovaj dan sjećanja na Josipa Jovića suzdržati.

See also  Nedokazani mladi, lojalni karijeristi Andreja Plenkovića zaslužili su plaće od 75.000 kuna?

Mali Snješko Bjelić Olaf iz Snježnog kraljevstva bi rekao za njih: “Ovi tipovi su trknuti”. Pa majke ti, je li moguće da netko tako lijep poput Milanovića i Plenkovića ali ono fakat može biti ovako šašav? Izgleda da oni stvarno mogu biti totalno šašavi. I umjesto da su Miki i Plenki lijepi, pametni i ozbiljni oni su lijepi i trknuti. Šteta. Fakat šteta.

Ma lijepa naša Hrvatska.

Zagreb, 31.3.2021. Nives Puhalo???

izvor photo: Jutarnji.hr

“Vas nisu ukinuli? Pa ne znam tko nas gleda, je*ote” 

Plenkovićeva presica u Karlovcu posvećena Milanoviću

https://youtu.be/o-VGkIT1RUs

Milanović: “Ja sam orao, a Plenković je nilski konj”

https://youtu.be/qWnMJGN6PsE