Skip to content

A1 po nalogu iz vrha isključuje N1 televiziju i Sport klub

U Sedam Dnevno izvještavaju da operater A1 isključuje najgledaniju televiziju N1 i Sport klub. Pretplatnici A1 više neće moći pratiti najgledaniju televiziju N1 koja je inače ekskluzivni partner CNN-a

Navodno da A1 s tom kompanijom nije postigao suradnju, a N1 se službeno oglasio o cijelom slučaju poručivši kako su jako iznenađeni tom odlukom. Inače o tome nigdje ne piše niti u Večernjem niti u Jutarnjem listu, već o ovome izvještavaju samo novinari iz Sedam Dnevno koji su uvijek na izvoru informacija dok su Večernji i Jutarnji pod cenzurom.

Ilustracija: N1

Nije teško zbrojiti dva i dva i shvatiti da ni A1 nisu krivi već su dobili naređenje iz vrha a tu je uključeno i ministarstvo na čelu s gospođom Ninom Obuljen Koržinek koja je već najavljivala cenzuru svih ozbiljnih i političkih medija. Ovakvo gašenje po naređenju i dikaturi je vrlo ozbiljna i zabrinjavajuća stvar u problematičnoj državi Hrvatskoj kojom vlada kriminalni milje. Ovime žele zataškati istinu koju otkrivaju mediji.

Inače na N1 televiziji su svi obrazovani i najbolji politički novinari koji otkrivaju sve kriminalne radnje HDZ-a ali i oporbe. A ovo je još jedna u nizu krivih stvari koje radi Andrej Plenković i njegova korumpirana HDZ-ovska vlada.

Zagreb, 16.3.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩