Umjesto mirovine svijeće

Sinoć je umro Milan Bandić od posljedica srčanog udara

Gradonačelnik na žalost s optužnicama. Kako je umro Zagreb tako je umro i Milan Bandić. Iznenada je otišao. Ostavio je iza sebe uništen grad ali i uništene ljude. Mišljenja su podijeljena. Mogao je otići u mirovinu kao gospodin. Optužnice su bile tu. Crno na bijelom. Ni to ga nije omelo. Nije ga osvijestilo

Napetost, trka, strka i cirkus. Godišnji odmor nije koristio a godišnje odmore nisu izmislili bezveznjaci. Godišnji odmor zato i postoji da se ljudi odmore od rada. Mirovina nije izmišljena bez veze. U mirovinu se ide mirno i dostojanstveno. Sad svi opet zijevamo. Danas će svi izražavati sućut a onda će krenuti trka za gradonačelničku fotelju.

U Bužanovoj ulici njegovi susjedi i građani pale svijeće. Osebujan i kontroverzan sad je utihnuo. Na žalost plesao je na rubu zakona. Ostat će iza njega i dobrih i loših stvari. Na žalost dobrih stvari je bilo manje. Na N1 televiziji u Točci na tjedan u Specijalu tema je njegova smrt. Govore o njegovim zapošljavanjima preko veza. Na Radio Sljemenu izvještavaju općenito. Daje se informacija. Govore kako su šokirani. Reakcije sa svih strana. Ali umjereno. Vlada neki polutajac.

Grad je odavno umro a sad je otišao i gradonačelnik Milan Bandić. Do izbora Grad Zagreb će voditi Jelena Pavičić Vukičević. Vidjet će se tko će biti novi gradonačelnik Zagreba. Nadajmo se da novog gradonačelnika neće preuzeti mafija i da će novi gradonačelnik biti puno puno oprezniji u rukovođenju i upravljanju gradom. Zagreb je grad koji je mrtav i mi njegovi građani zajedno s njim.

Zagreb, 28.2.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩