Tko ovo štiti?

Jučer je bio divljački tulum ispred HNK. Jutarnji list je objavio fotografije strašnog smeća ispred HNK koje su iza sebe ostavili pijani i drogirani partijaneri. Evo to je hrvatska mladež

Ma blago majci i još ponosnijem ocu koji su ovako lijepo odgojili ove partijanere. Jutarnji list je izvijestio i o tučnjavi koja se jučer također dogodila ispred HNK. Divljačka mladež se još i potukla. Dosta dugo se piše o ovom problemu ispred HNK ali netko iz vrha ovo i dalje štiti. Danas je subota. Baš me zanima što će se događati večeras ispred HNK. Svaki petak i subotu navečer ispred HNK postaje sve gore i gore. Tamošnji stanari i starosjedioci se bune ali nitko se na ovaj problem ne obazire. Ovo problematično okupljalište opstaje i dalje i baca vrlo ružnu sliku na cijeli grad.

foto: Facebook

Navečer preporučam svima zaobilaziti ovo ružno mjesto. A sljedeći dan nije preporučljivo uopće prošetati onuda a naročito ne roditeljima s djecom da se još neko dijete tamo ne bi nabilo na ostavljenu narkomansku iglu. Grad Zagreb je devastiran i problematičan.

Tomislav Tomašević koji se želi kandidirati za gradonačelnika Zagreba je prošlo ljeto također uhvaćen s pivom u ruci u društvu ovih problematičnih narkomana koji se ovdje okupljaju. A ovo problematično okupljalište uz Tomislava Tomaševića podržavaju još neki ljudi iz javnog života između kojih su i neki glumci mlađe generacije. Vrlo opasno i vrlo problematično. Ako se slučajno navečer vraćate kući izbjegavajte HNK i ovo okupljalište ispred da ne doživite kakvu neugodnost. A u jutro ako prolazite onuda dobro gledajte ispred sebe da ne naiđete na kakvu odbačenu narkomansku iglu.

Također treba postaviti pitanje tko plaća prekovremeni rad Čistoći da dodatno počisti ove grozne hrpe smeća koju iza sebe ispred HNK nakon svog razuzdanog narkomanskog partyja hrvatska narkomanska i pijana mladež ostavlja iza sebe?

Nemojte se začuditi kad netko od ove hrvatske mladeži kad će sljedeći put ovako razuzdano partijati baci molotovljev koktel u neki od prozora Hrvatskog narodnog kazališta. Djede Božinoviću, hoćeš li ih onda braniti ili kazniti?

Zagreb, 27.2.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩