Albina Grčić: Nina mi je pala u očima kao čovjek

U Index Studiju gostovala je ovogodišnja pobjednica Dore Albina Grčić. Mlada Splićanka odnijela je pobjedu s pjesmom Tick-Tock

Hrvatsku predstavnicu na Eurosongu koji će se u svibnju održati u Rotterdamu Hrvati su upoznali u Voiceu gdje je bila jedan od favorita za pobjedu, a nakon showa je objavila pjesmu Imuna na strah.

O dojmovima, pjesmi, konkurenciji, reakcijama, kako pozitivnim tako i negativnim, te pripremama za Eurosong Albina je razgovarala s Hrvojem Marjanovićem.

“Jedva čekam da se naspavam, ovo je sve zaista sjajno i još nisam ni svjesna što se sve događa. Okružila sam se pozitivnim ljudima i pozitivnim komentarima. Ovo je veliki uspjeh, sve mi je ovo čudno, i stvarno je odličan osjećaj”, kazala je Albina.

Na pitanje hoće li biti nekih promjena u nastupu, Albina kaže da će nešto mijenjati, u dogovoru s timom, ali ne previše jer se publika zaljubila u ovu verziju.

“Veliki sam perfekcionist i samokritična. Znam na kojim stvarima treba poraditi. Znam da gledatelji i publika očekuju jako puno. Mogu vam potvrditi da smo već počeli davati nove ideje za nastup. Moram priznati da je ova verzija koja je bila na Dori verzija u koju se publika zaljubila. Bit će nekih preinaka, ali ostavit ćemo ono u što se publika zaljubila”, kazala je Albina.

Prokomentirala je i reakciju Nine Kraljić, koja se također natjecala na Dori. Index.hr