Natalija Prica Oreški za Zagrepčanku godine. Koja nepravda!

Jutarnji list doznaje da je među ovogodišnjim kandidatkinjama za nagradu Zagrepčanka godine i jedno ime koje ne spada među sva ova jaka i ugledna imena poput liječnica, psihologinja, novinarki, glumica, dizajnerica, bibliotekarki. Ovo je vrlo velika nepravda prema ovogodišnjim kandidatkinjama poput Alemke Markotić, Gordane Buljan Flander, Andree Feldman, Branke Cvitković, Ksenije Pajić, Ivane Radaljac Krušlin…

Mislim da je ovo i za njih vrlo velika uvreda, sramota i poniženje da su uz njihova imena na ovaj popis kandidatkinja za nagradu Zagrepčanka godine stavili i ovo sporno ime Natalije Price Oreški koju znamo iz afere bunde, gdje su je novinari uhvatili kako za svoj rođendan, u društvu Milana Bandića obilazi zagrebačke krznarije i za sebe kupuje bunde, a onda kad su to novinari objavili u medijima onda je besramno lagala kako su to oni birali bunde za poslovne partnere. Natalija Prica Oreški je još jedino poznata po tome da je u stranci Milan Bandić 365 i da kupuje vrlo skupu i brandiranu odjeću, skupe cipele i markirane torbe. Članovima Odbora za javna priznanja pristigla je njezina kandidatura, a predložilo ju je Hrvatsko društvo za zaštitu i promicanje ljudskih prava. Inače dok Natalija Prica Oreški kupuje skupe bunde, odjeću, cipele i torbe naši prosjaci se griju po tramvajima i skupljaju boce.

Foto: Facebook

I da država je i dalje dužna veledrogerijama pet milijardi kuna, pa naravno da je država dužna veledrogerijama tolike novce kada Bandić u Poglavarstvu nagrađuje svoje poltrone i plaćenike s pedeset tisuća kuna nagrade za ništa i Nataliji Prici Oreški kupuje bunde. I evo još je se gura i kao kandidatkinju za ovogodišnju Zagrepčanku godine.

Nemojmo se začuditi ako Natalija Prica Oreški postane ovogodišnja dobitnica nagrade Zagrepčanka godine jer u Hrvatskoj je tako sve namješteno. Ma lijepa naša propala i kriminalna država Hrvatska.

Zagreb, 18.2.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

Foto: Biljana Gaurina / CROPIX