Skip to content

Milanović ispreskakao Bagu

Danas je točno godinu dana od inauguracije Zorana Milanovića za predsjednika. U Vijestima Nove TV novinar Mislav Bago je obavio intervju s Milanovićem

Još jednom opet idu sve pohvale predsjedniku Zoranu Milanoviću koji je ispreskakao vrsnog novinara Mislava Bagu. Bago ga je pokušao sa svojim nekim pitanjima dovesti na tanak led, međutim Milanović je ipak diplomirani pravnik pa je na sva trik pitanja odgovorio pravnički i na to sve stavio i svoj potpis jakog karaktera. Mislav Bago je dobio zbog toga doslovno prave tikove. U jednom trenutku je ispalo da Milanović vodi umjesto Bage intervju. Kad je Mislav uputio Milanoviću beznačajno pitanje o onim ženama koje su ga napadale on je otvoreno rekao na fini način što misli o njima. S time da ime one bezveznjače Vedrane Rudan nije želio ni spomenuti.

Bravo predsjedniče Milanoviću, u ovim mojim satiričnim osvrtima dajem Vam od srca opet ovog puta čistu peticu. Ovime ste stali zapravo ne samo uz žene, već i uz muškarce. Smatram da dobro i kvalitetno društvo ne može uspjeti bez kvalitetne sinergije između žena i muškaraca koja je ispunjena ujedno i međusobnim poštovanjem.

I da još jedan plus predsjednik Milanović ima kod mene zato što voli mačke i pravi je mačkoljubac baš kao i ja. Bravo predsjedniče Milanoviću, samo nemojte nekaj brzo zabrljati jer sam Vas već dva puta uzastopce sad samo nahvalila i to na sva usta.

Zagreb, 18.2.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

NOVO