Ivica Lovrić je pravi gad

Tomislav Tomašević mi nije simpatičan ali danas mu dajem pohvalu jer je stao uz grupu roditelja i podržao ih

To su oni roditelji koji su se digli na noge i upozorili da djeca nisu sigurna dok idu prema školi jer je grad sav klimav od potresa a Bandić i njegove institucije uopće ništa ne saniraju po gradu.

Eh sad kad su se javili roditelji i skrenuli pažnju na nesigurnost svoje djece i u oronulim zgradama u kojima im se nalaze njihove škole Bandićev ađutant Grima Gujoslov odnosno Ivica Lovrić je nazvao socijalnu skrb i lažno prijavio roditelje koji su ukazali kako se u Gradu Zagrebu nitko ne brine o sigurnosti djece koja idu u školu i iz škole uz stare i derutne zgrade s kojih prijete i stari dimnjaci i fasade koje samo što se ne sruše a u nekim potresom oštećenim zgradama su učionice i u njima djeca slušaju nastavu.

Ivica Lovrić je iz čiste osvete prijavio te roditelje koji su ukazali na nepravilnosti i ljudima za vrat napenalio socijalnu službu i rekao da socijalna služba mora provjeriti na koji način ti roditelji odgajaju svoju djecu.

U Vijestima na HRT1 u podne su onda pokazali tog gada Ivicu Lovrića kako se sad pravda a onda je još lagao kako on nije zvao socijalnu službu i još se kreveljio. Tomaševiću, tebi danas svaka čast što si to otkrio i što si javno rekao što je ovaj gad od Lovrića učinio.

Svaka čast i medijima jer da nema medija i novinara hrvatska javnost ne bi uopće znala što rade ovi Bandićevi gadovi. Stvarno treba taj Bandić pasti i ti njegovi gadovi iz Poglavarstva. Međutim, problem je što Milana Bandića štiti Plenković i bojim se da ćemo opet imati namještene izbore za gradonačelnika. I zato što Plenković štiti Bandića zato se Bandić tako i ponaša i zato se tako ponašaju i ovi primitivci uz njega poput ovog glupog Lovrića koji je išao do te mjere da se osvećuje ovim roditeljima koji su samo ukazivali na nepravilnosti.

Pa kakav to mora biti gad taj Lovrić, odvratno. Tomaševiću, za ovo danas kako si postupio ide ti pohvala jer si otkrio kriminalca Lovrića. Neka ljudi vide kakav je gad.

Zagreb, 13.2.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

VIŠE

“Ivica Lovrić prijavio je roditelje koji traže statičare u školama”. On odgovorio: “Nisam njih, nego one koji šire lažne vijesti”

Iz platforme Možemo i Zagreb je naš! navode da je gradski pročelnik za obrazovanje Ivica Lovrić prijavio roditelje koji su tražili da statičari pregledaju škole, dok Lovrić kaže da nije prijavio roditelje, već osobe za širenje lažnih vijesti, javlja Dnevnik.hr.

“Ne samo da je poslao prekršajne i kaznene prijave MUP-u i DORH-u protiv zabrinutih roditelja, nego je isto tako poslao i prijave Centru za socijalnu skrb vezano za to kako ti roditelji odgajaju svoju djecu. Tako da možete zamisliti kako su se osjećali roditelji koje je nazvao Centar za socijalnu skrb i tražio da se obavi s njima obavijesni razgovor o tome kako odgajaju svoju djecu”, rekao je na konferenciji za novinare ispred zagrebačke Osnovne škole “Augusta Harambašića” Tomašević.

Na Tomaševićeve tvrdnje kako je riječ o roditeljima koji su sudjelovali u inicijativama za sigurnost djece u školama i vrtićima nakon potresa, priopćenjem je reagirao pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić, koji tvrdi kako se zapravo radi o osobama  koje su širile lažne vijesti, poput inženjera građevine koji je poslao pismo roditeljima u kojem piše da je Grad Zagreb raspisao natječaj za obnovu osnovne škole bez projektne dokumentacije. Lovrić ističe da to je to laž.

Na te tvrdnje je priopćenjem reagirao pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Kaže kako nije prijavio roditelje, nego osobe koje su širile lažne vijesti, poput inženjera građevine koji je poslao pismo roditeljima u kojem piše da je Grad Zagreb raspisao natječaj za obnovu osnovne škole bez projektne dokumentacije. Lovrić ističe da to nije istina.

“Mislim da u ovim vremenima kada smo posebno izloženi ugrozi i od Covida -19 i od potresa imamo odgovornost za svaku izgovorenu riječ i da naravno će hrvatske pravosudne službe procijeniti je li to kažnjivo ili nije. Ali je zadaća svakako pročelnika pa i svakog građanina da tako nešto prijavi”, dodao je Lovrić.

Izvijestio je i da je zagrebački Gradski ured za obrazovanje podnio ukupno sedam prekršajnih prijava zbog širenja lažnih vijesti.

dnevnik.hr