Svi su najednom bolesni kad ih se uhvati s prstima u pekmezu

Lopov Burilović, inače šef HGK-a se cijepio preko reda, nemoralno i do srži pokvareno. Kad je izbio skandal opravdavao se kako je kronični bolesnik, kako ima sve moguće bolesti od silnih alergija poput astme, pa da navodno ima i tuberkulozu onda da ne može disati

Gledam tog Burilovića i mislim si pa kad ima toliko bolesti pa kako onda može i hodati, a onda je još izjavio kako je bio i branitelj. Ma sram ga bilo, sad je i on najednom hrvatski branitelj, kako ga nije sram ovako srozavati prave hrvatske branitelje. Burilović skockan u skupom kaputu i odijelu ispod kojeg se vidi fina i skupa žuta kravata bez srama i stida laže pred kamerama. Pa ako je tako jako bolestan pa što onda ne ode u mirovinu?

Fuj, Buriloviću, mrcino jedna, kako te nije sram ovako ukrasti cjepivo protiv Covida nekome kome je cjepivo potrebnije nego tebi? Idiote, jedan zli i pokvareni, stani u red kao i svi drugi ljudi i pošteno čekaj svoj red. Hoće li u Hrvatskoj biti neke sankcije za sve ove lopove koji su se cijepili preko reda ili će ih po običaju braniti svi ovi iz Kriznog stožera?

Što si veći lopov i kriminalac to u Hrvatskoj bolje prolaziš.

animation art GIF by Rebecca Hendin
giphy

Ma lijepa naša propala i kriminalna država Hrvatska.

Zagreb, 13.2.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩