Glineni golubovi ili hrpa kretena na okupu

Jadan Mislav Togonal s tim kandidatima za gradonačelnika, pa oni su mu jučer u njegovoj emisiji Otvoreno napravili pravi dar mar

Upadali su jedan drugome u riječ, vrijeđali se i prepucavali. Ovaj glineni golub kojeg je postavio Plenković, Davor Filipović je rekao Troskotu da ne bude nervozan. Troskot mi nije djelovao nervozno, bio je u redu. Tomislav Tomašević je lupetao bez veze i prijetio se kako će ako on zajaši na gradonačelničku stolicu odmah posmicati sve voditelje podružnica. Taj Tomašević je isto komad budale, pa kaj misli da će smijeniti trenutačne voditelje podružnica i onda na njihova mjesta ugurati svoje ljude? A grad Zagreb je u raspadnom stanju. Tomašević bi također uhljebljivao svoje.

Shvatila sam jednu stvar, a ta je da je Tomašević možda čak i puno gori od Bandića, taj samo urla protiv Bandića i želi staviti svoje ljude na pozicije. A svaka promjena u Hrvatskoj nosi sa sobom još gore probleme, jer kad se šupira s neke funkcije jednog bezveznjaka na to njegovo mjesto umjesto njega dođe još sto puta gori a ovi Tomaševićevi bi itekako zlostavljali zaposlenike po firmama, pa pogledajte te Tomaševićeve kako se nepristojno i arogantno ponašaju u Saboru. To su njihove igre. I ni jedna promjena hrvatskom narodu nije donijela ništa dobro, već samo još puno gore.

Jedini normalan izbor je Most. Troskot nije konfliktan, Petrov mu je šef a kako je Petrov po struci liječnik onda je nekako i sklon više ljudima. Nadam se da će na ovim izborima Troskot dobiti što više glasova. Čini mi se da je najrazumniji a ovi ostali kandidati su samo glineni golubovi i to pogoduje Bandiću i njih Bandić zato već sad dobro šiša.

April fools day Free Vector
freepik

Neki dan se dovezla ona susjeda iz ulice koja radi u Gradu. Bilo je popodne, vratila se iz posla, kad je parkirala iz automobila joj je tutnjala glasna glazba, a čim joj je tako glazba tutnjala iz automobila znači bila je dobre volje, a to onda znači da Bandić prolazi.

Ovaj novi HDZ-ov kandidat taj bezvezni Davor Filipović je čovjek promoćuran i sad kažu da je diplomirao s dvadeset i šest godina i odmah doktorirao, budimo realni prije se do doktorata nije moglo doći tako lako kao što se sada može jer sada vidim da skoro pa svakoj budali koju vidimo na televiziji ispred imena i prezimena piše dr.sc.

Prije si morao jako puno učiti i tek onda doktorirati ali evo ovi svi silni doktorati su dokaz kako u Hrvatskoj nema više pravih intelektualaca, nego uglavnom imamo samo ljude koji imaju kupljeni papir i koji su serijski intelektualci.

Eh sad gledala sam opet ovog điribimba Tomislava Tomaševića, on je tu urlao Togonalu kako se on brine za ekologiju i okoliš a grad nam je pun kanti za smeće i od tog silnog odvajanja otpada mi imamo u gradu Zagrebu živu zarazu, pa samo pogledajte da se ispred svake zgrade nalazi po četiri kante za smeće, jedna crna velika i debela za miješani otpad, druga tamno smeđa srednja i uža za bio otpad, treća mala crna s plavim poklopcem za papir i još četvrta isto mala crna s plavim poklopcem isto za papir i još do njih su onda naslagane i one žute vreće za plastiku, pa to je prestrašno, a Zagreb nam se je pretvorio u jedan veliki Kontejner grad, u pravi smetlarnik.

A budimo sad realni, iskreni i otvoreni jedini tko se brine za ekologiju i okoliš je gospodin Miro Bulj, on se bori za svoju Cetinu i za okoliš i zato mi se sviđa. Mnogi u Saboru podcjenjuju gospodina Miru Bulja, ali mu nisu ni do koljena i on je za njih pravi gospodin. Most je stranka koja ipak drži do Hrvatske i njezinih stanovnika, a ovo drugo je nula bodova.

Opet su zamjerali Hasanbegoviću da je mijenjao stranke. Bandić je poslao svog ađutanta Ivicu Lovrića i taj njegov bezveznjak nije ništa znao reći, poslao ga je tek tako jer mu se nije dalo sjediti s kandidatima koji bi ga napadali a s druge strane ni sami nemaju nikakav plan ni program za Zagreb, uglavnom ovi kandidati su jučer toliko upadali jedan drugome u riječ i urlikali u studiju Otvorenog da je siroti novinar Mislav Togonal morao zapljeskati da ih smiri. Jedini normalan je bio Troskot koji ih je sve sagledao kao prave glinene golubove i to im lijepo rekao u lice.

Uglavnom bilo je u Otvorenom kod gospodina Togonala opet vazda veselo.

Zagreb, 11.2.2021.
Nives Puhalo
🎩🎻🎩