Skip to content

Miki je frajer i ima pravo

Moram stati u obranu Zorana Milanovića. Ove babetine su stvarno pretjerale s ovim “malo sam tražila, pa nisam tražila, pa sam dobila, a onda nisam dobila” i sad im je Milanović kriv

Samo im je falila ova Vedrana Rudan i da sad i ona napadne Mikija. Miki im je rekel kaj ih ide. Tim ženama stvarno nikako ugoditi, prvo su uvrijeđene kada ih se ne štipa a kad ih netko štipne onda se ljute. A kako hodaju po cesti ili kako su obučene na sceni, polugole, dekoltei do pupka i minice do one ženske stvari i onda neke još i mlate pred muškarcima sa svojim debelim nogama. Upravo degutantno. Ma dajte molim vas, valjda je dosta toga. A što je s onim svim silovanim ženama iz Vukovara, Škabrnje i Srebrenice?

To su zločini koji se nisu procesuirali a neki od takvih zločinaca koji su na taj način zlostavljali žene za vrijeme Domovinskog rata hodaju slobodno i o tome se šuti. Pa što se ne pokrenu kazne za te silovatelje koji slobodno hodaju po Vukovaru i te zločince? O tim stvarima ove šupljače iz B.a.b.a. kao i Višnja Ljubičić, Jelena Veljača, Rada Borić i Vedrana Rudan šute. Sram vas bilo babetine. Sjetite se radije svih žrtava Vukovara i Srebrenice.

A predsjedniku Milanoviću svaka čast jer je sveo u njihove prave okvire ove šupljače koje su ga napale.

Zagreb, 10.2.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

Pročitajte više:

“Vedrana Rudan je polupismeno, vulgarno piskaralo”