Skip to content

Stiže Valentinovo: Solidea ima hit dokoljenke od bambusa za nju i njega

Vrijeme je za SOCKS for YOU BAMBOO!

Za sve one muškarce koji su se pitali kad će Solidea i za njih osmisliti čarapu koja lijepo izgleda i koja pruža kompresiju tijekom sjedenja, ali i hodanja – dobra vijest! Veljača je u znaku SOCKS for YOU BAMBOO dokoljenki za muškarce i žene napravljenih od posebne tkanine izrađene u Solidea laboratoriju!

Upoznajte Solidea tkaninu, jednu od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla od bambusove viskoze od koje su izrađene unisex dokoljenke. 

Njihova je kompresija zajamčena poliamidnim i elastinskim slojem zatvorenim između dva sloja bambusa, za posebno ugodan osjećaj u dodiru s kožom, odnosno, unutarnjim i vanjskim dijelom čarape. Ova struktura stvara “mikrookruženje” u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha.

SOCKS for YOU BAMBOO napravljene su od materijala koji se ističe svojom održivošću: uzgoj ne uključuje gubitak resursa i ne zahtijeva pesticide i gnojiva. Zahvaljujući njegovoj upotrebi moguće je izraditi ​​vrlo lagane i prozračne tkanine, sposobne održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva.

U liniji Socks for you, istraživanje materijala kombinira se s prepoznatljivim talijanskim dizajnom. Uz osnovni model (OPERA) u crnoj ili bordo boji, dostupan je i drugi model u crnoj boji (TYPE) s motivom slova abecede.

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana, a ono što oduševljava je činjenica da dokoljenke dolaze i u velikim brojevima, do broja stopala 49. 

Dostupno u ljekarnama i putem web shopa www.solidea.com.hr.