Skip to content
Suvišno je komentirati sve ove gluposti koje se događaju u Hrvatskoj. Jedan mladić se popeo na zgradu HNK i hodao uz prozore dok je rulja skandirala

Ponovno je kod HNK krenulo ono problematično okupljalište. Ne možeš tu učiniti ništa. Kerum krši epidemiološke mjere, u Kovačevićevom Klubu se kršilo naveliko pa zašto se onda ne bi okupljali mladi kod HNK ispred svojih studentskih domova ili na Jarunu? Razulareno, divlje i blesavo. A što možemo očekivati od mladih kad ovi stariji rade to što rade.

Ma ne mogu ovo čak više niti ismijavati. Sad mi je to čak i žalosno gledati. Dok se ovaj mali popeo na HNK sad možemo za koji tjedan očekivati da netko baci bocu piva i razbije prozore na kazalištu ili da ruknu molotovljev koktel a onda da ta rulja provali u HNK i unutra počne devastirati cijelo kazalište. Vrgočica je HNK uništila iznutra a ova rulja ga je dokrajčila iz vana.

Inače u subotu su prenosili uživo iz HNK humanitarni koncert na kojem su neki glazbenici trkeljali i to je izgledalo kao da se naštimavaju a oni su zapravo muzicirali dok su Violić, Barić, Vidović, Kovač pokušali s poezijom petrinjskih pjesnika napraviti umjesto performansa živu dosadu dok su se onako telili. Inače mi svi hrvatski pjesnici znamo kako se interpretira poezija a ovo što su ovi napravili je bilo em dosadno em sramotno. Vrgoč i Buljan su stvarno čudni i oni su se odlično našli u svojoj nesposobnosti. Pa kad Vrgočica već propada pa barem onda da propada dostojanstveno ali ne ona se sroza još i niže. Ta stvarno nema ni stida ni srama.

Evo tako to izgleda u lijepoj našoj Hrvatskoj. A prikaz što se događa s HNK iznutra sad se je do kraja preslikalo i izvana. Ma ljudska bijeda.

Zagreb, 8.2.2021.
Nives Puhalo
???

See also  Tradicionalno natjecanje u sportskom penjanju “Sv. Krševan Boulder Open”