Skip to content

Ususret Danu zaljubljenih: Top mirisi s kojima nećete pogriješiti

Ovogodišnje Valentinovo za mnoge će biti možda manje stresno jer sigurno neće biti velikih očekivanja oko izbora i odlaska na neku romantičnu večeru ili piće. Možda je nekome ipak veći problem sama kreativnost i priprema romantične večeri za dvoje kod kuće. U svakom slučaju, malo pažnje – na primjer: u obliku mirisne bočice – uvijek pruža ugodno iznenađenje

Marina Đarmati

Predstavljamo vam mirise koji pršte od dražesnih i osvježavajućih nota kao savršen poklon za Valentinovo.

BETTY BARCLAY Love Collection


Ljubav je prisutna svugdje oko nas jer nas prati u svakoj dobi i u svakoj životnoj situaciji. Upravo je to inspiracija za kolekciju mirisa Betty Barclay Love Collection. Sa svoje tri kompozicije, Betty Barclay Love Collection predstavlja trenutke romantike, sreće i iščekivanja koji dodiruju svaku ženu, bilo da lebdi na sedmom nebu, sjeća se tih posebnih trenutaka ili mašta o njima. Ova nadahnuća odražavaju se olfaktorno: Betty Barclay First Love je lakši, a Betty Barclay Everlasting Love intenzivniji miris od klasičnog Betty Barclay In Love.

BETTY BARCLAY Bohemian Romance

Miris koji okružuje romantičnu ženu dok bezbrižno uživa u životu sa svojim cvjetnim notama.

Kompozicija mirisa počinje živahnim uzmahom od svježe mandarine, daška kruške i trepereće, sočne arome ružičastog papra. U srednjoj noti miris dolazi do svog vrhunca i razvija nježan, cvjetni buket od đurđica, jasmina i kraljice cvijeća – ruže. Donja nota nježno poliježe kompoziciju u drvo kašmira i bijeli mošus.

BETTY BARCLAY Tender Love

Podarite nježni osjećaj ljubavi s Betty Barclay Tender Love. Miris koji u svakom trenutku ulijeva romantiku i samopouzdanje.

Romantično sanjarenje ogleda se u cvjetnom buketu frezije i cvijeta jasmina koji su obavijeni mekoćom jantara i mošusa u osnovnim tonovima.

Uronite u mjesec ljubavi uz ovaj predivan miris kojem je nemoguće odoljeti.