Pršut

Pet utjecajnih splitskih sudaca u subotu, 23. siječnja 2021. besplatno je žderalo i lokalo u konobi Željka Keruma. Bravo za novinare Jutarnjeg lista, evo i to su otkrili

Kod Keruma u Kaštelima u njegovoj Konobi bili su Bruno Klein, predsjednik Županijskog suda u Splitu, Silvio Čović, predsjedik Upravnog suda u Splitu, Dinko Mešin, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu, Miho Mratović, sudac Županijskog suda i Tomislav Zlodre, sudac Općinskog suda u Splitu. Osim sudaca kod Keruma je bio i Ivica Mornar, bivši Hajdukov nogometaš koji je slavio rođendan te još nekoliko uzvanika.

Slikovni rezultat za prosciutto gif

Evo još jednog dokaza kako je sudstvo u cijeloj Hrvatskoj korumpirano i kako pripada političkom kriminalnom miljeu. Svi su međusobno povezani. A ovo je dokaz i zašto je i naš Bandić oslobođen svih optužbi i zato evo Bandić u Zagrebu radi što hoće. Tako svi oni malo potkupe suce, gurnu im lovu u džep i onda ih odvedu da žderu i loču, neki im dovedu i štrace pa ih suci onda natežu i tako su suci kupljeni i onda presude u korist političkih kriminalaca. A koji su i ti suci bijednici da se daju kupiti za šnite debelo narezanog kruha, pršuta, mesa, vina i za nekoliko štraci iza kojih će se kasnije oprostite češati po genitalijama jer će im te štrace još prenijeti neki svrab, ma odvratno. A i jadne njihove zakonite supruge od tih sudaca kojima poručujem da ne liježu s tim svojim sucima muževima u bračnu postelju da im još ne prenesu neku šugu.

Ma fuj. Sve mi se ovo gadi. Hrvatska je postala jedan veliki i prljavi kontejner u kojem se nalazi ovo glomazno, dvonožno, kriminalno, sudsko i političko smeće.

Lijepa naša Hrvatska.

Zagreb, 5.2.2021.
Nives Puhalo
🎩🎻🎩

Pročitajte više:

Vrhovni sud oglasio se o sucima na Kerumovom tulumu u konobi ‘Pršut‘

Vrhovni sud Republike Hrvatske oglasio se povodom druženja nekolicine splitskih sudaca koji su se okupili u Kerumovoj konobi ‘Pršut‘ kako bi proslavili rođendan bivšeg nogometaša Ivice Mornara i prozvao njihovo ponašanje kao potpuno neprimjereno.

– Suci moraju uvijek voditi računa o svom ponašanju u i izvan sudnice. Standardi primjerenosti i obveze sudaca u tom su smislu propisani Kodeksom sudačne etike i viši su nego kod osoba koje ne obnašaju sudačku dužnost – napomenuo je sudac Željko Pajalić, glasnogovornik Vrhovnog suda u priopćenju naslovljenom ‘Neprimjereno ponašanja sudaca izvan sudnice’ pa dodao:

–  Pozivamo suce da skrupulozno i s posebnom pozornošću vode računa o svakoj situaciji u kojoj bi njihovo ponašanje moglo izgledati neprimjereno te da se vode načelima određenim u Kodesku sudačke etike.

Podsjetimo, pet utjecajnih splitskih sudaca, među kojima predsjednici dvaju sudova, u subotu 23. siječnja su besplatno jeli i pili kod Željka Keruma u njegovoj konobi ‘Pršut’ u Kaštelima.

Dok još uvijek traju epidemiološke mjere s preporukama da se izbjegava okupljanje većeg broja osoba u zatvorenome, a ugostiteljima je zabranjen rad, u Kerumovu prostoru za druženje s prijateljima bili su, saznaje IndexBruno Klein, predsjednik Županijskog suda u Splitu, Silvio Čović, predsjednik Upravnog suda u Splitu, Dinko Mešin, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu, Miho Mratović, sudac Županijskog suda i Tomislav Zlodre, sudac Općinskog suda u Splitu.

Osim sudaca i domaćina, tu je bio i Ivica Mornar, bivši Hajdukov nogometaš, koji je slavio rođendan te još nekoliko uzvanika. Autor: Jutarnji.hr

aa

UZ ROMAN NIKOLE KUJUNDŽIĆA: DRUGO ĆE VRIME

UZ ROMAN NIKOLE KUJUNDŽIĆA: DRUGO ĆE VRIME

Akademija Art22/06/2021

Pero Pavlović UZ ROMAN NIKOLE KUJUNDŽIĆA: DRUGO ĆE VRIME Caucalis platycarpos Nikoli Kujundžiću Ubrao si tajnu u Božjem vrtuTihom javkom…