Ivan Grobenski u novom izdanju projekta Moonlight Sessions

U novom izdanju glazbenog projekta Moonlight Sessions gostuje kantautor Ivan Grobenski. Njegov posljednji album „Siromahi i Lazari“, koji je objavio krajem prošle godine, kritika je proglasila jednim od najboljih albuma 2020. u regiji, a dodijeljen mu je i epitet „najzačudnijeg albuma objavljenog u Hrvatskoj u posljednjih 30 godina“

U posebno očaravjućoj intimnoj večernjoj atmosferi, na snijegu i uz treperavu svjetlost svijeća, najnoviji Moonlight Session donosi atmosferičnu izvedbu pjesme „Dojdi, draga, dojdi“ Ivana Grobenskog kojem su se ovom prilikom pridružili Marin Hraščanec na orguljama i Ženski vokalni sastav „Rudarice“.

Pjesma je osim na Youtube kanalu Moonlight Sessions dostupna za slušanje i na digitalnim streaming servisima.

Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja hrvatske glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo na lokaciji blizu Koprivnice. Svaki novi video donosi zanimljivu novu glazbenu suradnju ili novi aranžman već prije objavljenih pjesama.

Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa.

Produkcija: Intek Music & Beyond Pines Films
Video: Dinko Šimac
Audio: Marin Hraščanec