Skip to content

Nepristojan čovjek

Danas u Nedjeljom u dva je gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček. Neću ništa o politici, već ću samo reći kako je Aleksandar Stanković vrlo nepristojan čovjek

Mi svi koji već godinama gledamo njegovu emisiju Nedjeljom u dva ako pažljivo gledamo možemo primijetiti da je on prema nekim svojim gostima vrlo nepravedan. Prema nekim gostima je raspoložen uvlakački dok je prema drugima vrlo nekorektan i nepravedan.

Danas se Stanković u svojoj emisiji Nedjeljom u dva ponio dosta prosto, jer evo točno se je osjetilo kako mu Kristina Ikić Baniček i nije nešto sjela pa joj je zato nepristojno upadao u riječ, postavljao pitanja pa kad mu je ona odgovarala nije joj ostavljao vremena da dovrši rečenicu, već joj je namjerno kidao misli s drugim pitanjem i opet joj ne dopustivši da žena završi svoju misao do kraja. Stanković iako je diplomirani pravnik dosta odskače od pravnika jer se ponaša totalno nepravnički, ponaša se bahato, arogantno i prosto a pravnici se tako ne ponašaju. Nedjeljom u dva je emisija u kojoj možemo vidjeti jednog novinara koji se ponaša kao da je HRT njegova privatna prćija. Ovaj novinar je danas pokazao da uz nedostatak kućnog odgoja nema niti malo profesionalnosti u sebi. Stankovića je slava pogodila na taj način da vjerojatno misli kako je on glavna faca, a njegovi gosti se kod njega u toj njegovoj emisiji osjećaju vrlo nelagodno i neugodno.

Na kraju današnje emisije je gradonačelnicu Siska drsko prekinuo tako da se točno vidjelo kako je ne trpi.

Stankoviću, kultiviraj se malo jer te gleda jako puno ljudi. A evo danas si pokazao u potpunosti kako se jedan ozbiljan novinar prema svojim gostima koje poziva u svoju emisiju nikako ne smije ponašati.

Zagreb, 31.1.2021.
Nives Puhalo
🎩🎻🎩