Skip to content

Tabac Man Gravity kao mirisna esencija muževnosti i samopouzdanja

Svemirski turizam, holivudske produkcije i 50 godina slijetanja na Mjesec – beskrajna prostranstva i mistika svemira oduvijek su fascinirali ljude. Bude se istraživački duh i nikada utažena čežnja

Marina Đarmati

Miris koji nudi odgovor na tu čežnju zove se: Tabac Man Gravity. Nepogrešivi miris za muškarca koji točno zna čime se želi okružiti u vlastitom svemiru. Tabac Man Gravity prati zahtjevnoga, prizemnog znalca koji odiše naglašenom privlačnošću te time istodobno ističe svoju muževnost.

Mirisi povezuju muškarce s iskonskom snagom elemenata i tako stvaraju jedinstvenu karizmu. Tabac Man Gravity poigrava se s mističnom privlačnošću svemira i prenosi tu draž na muškarca. Miris omogućuje bijeg iz svakodnevice te energično i snažno podaruje samopouzdanje i muževnost.

Nenadana mineralna dubina prati fascinantne aromatske note drva u novoj mirisnoj kompoziciji serije Tabac Man. Čak i pojedinačni sastojci mirisa daju predodžbu o jedinstvenoj privlačnosti koja se krije u mirisu Tabac Man Gravity: slatkasto gorka živahnost grejpa, živahna aromatična mirisna nota korijandera i dragocjeno ulje geranije koje je poznato po svojem stimulirajućem učinku. Jedinstveni „akord stardust“ čini ovu kreaciju osobitom: Izvorni akord zvjezdane prašine inspiriran mirisom svemira sastoji se od svjetlucavih aldehida, metalnog ružinog oksida, mineralnog evernila i mošusa u prahu.

„Tabac Man Gravity odvest će vaše misli u beskonačnost svemira. Tajanstveni svijet u kojem zbog aromatičnih i drvenih mirisnih nota prevladavaju mirisi muževne moći i snage i u kojem je izražena nevjerojatna mineralna svježina čistih nijansi (akordi aldehida). Metalne note ruže i bistrina i suptilnost mošusa podaruju dodatne akcente svježine. Ovaj miris predstavlja muževnost u njezinu najblistavijem i najčišćem obliku.”

  • Alexandra Kalle, voditeljica razvoja mirisa

Miris i proizvodi za njegu s jedinstvenim akordom „stardust“ u trgovinama će biti dostupni od sredine veljače 2021.

See also  Hair Design International Festival Solaris, Šibenik 20. – 22.6.2014.