Janez i Mojca

U Dubrovniku su četiri policajke pod odvratnim huškačkim poklikom I mene isto optužile za seksualno uznemiravanje šefa granične policije. Njegova supruga, obitelj i prijatelji su u Dubrovniku organizirali protest i stali uz njega

Radi se o policajcu koji je uzoran. A ove koje su ga prijavile petljaju i lažu da ih je seksualno uznemiravao i pitao ih da idu s njim na kavu. Znači ako sad nekoga pitate hoće li ići s vama na kavu može biti krivo protumačeno i sad vas ako ga pozovete na kavu netko po ovome može i tužiti za seksualno napastovanje. Pa ovo je totalno nenormalno.

Ministar Božinović ga sad želi osuditi a čovjeku nije data mogućnost da se brani. Ovaj kretenski pokret I mene isto treba kazniti. A sve je krenulo s nekim prostitutkama koje lažu da su ih silovali redatelji i to pred deset godina. A zar u MUP-u nemaju detektor laži? Sve ove prostitutke koje ovako urlaju da su ih štipali i pipali i to pred deset godina neka također budu saslušane i priključene na detektor laži. Kad se čovjeka priključi na detektor laži, detektor laži brzo pokaže tko laže a tko govori istinu. Pa ovaj policajac je diskriminiran i nad njim se vrši mobbing. Ljudi, osvijestite se.

sexy salma hayek GIF
giphy

Pokret I mene isto su pokrenule 2017. godine one blesave glumice u svijetu na čelu sa Salmom Hayek i vikale da su silovane pred puno godina od nekih redatelja. Pa pogledajte u kakvim se Salma Hayek zna slikati provokativnim pozama i to dobrovoljno, a oprostite mi na izrazu, od onih njezinih, ogromnih balona joj se jedva vidi i glava, jer joj svi prvo vidimo balone, a tek onda glavu. Baloni su joj ogromni. Eto. To kažem kao žensko pa neka me tuže sve ove babe i babetine iz onih, svojih, nastranih, sektaških pokreta B.A.B.E. koje se samo javljaju kao i Višnja Ljubičić kad je riječ o seksualnom nasilju, a šute kada HDZ-ovci i SDP-ovci lemaju svoje žene i šute kada su u pitanju žrtve mobbinga koje trpe verbalno i psihičko zlostavljanje u hrvatskim firmama.

Sram sada neka bude i sve hrvatske odvjetnike kojima se obraćaju žrtve mobbinga koji kada im dođe žrtva mobbinga tim žrtvama savjetuju da se radije ne upuštaju u to sve, jer mobbing nije dokaziv pa je bolje da ništa ne pokreću, jer će tako spor odmah na početku izgubiti, ali zato naši odvjetnici uvijek dobiju sporove kada brane političke kriminalce. Fuj. Neka vas sve bude sram.

Ovaj policajac je žrtva mobbinga i zato što je uzoran djelatnik zato su ga sada ove četiri njegove neću reći kolegice, već gnjide optužile za seksualno uznemiravanje. A da malo razmislimo? Ljubomorna žena i to odbijena žena je vrlo opasna žena. Odbijena žena se pretvara u pravu guju. Priča možda ide i ovako. A što ako su se te četiri zaposlenice gurale tom policajcu a on ih je odbio? A što ako ga one ne trpe jer im je on nadređen?

i love you hug GIF by Thoka Maer
giphy

I budimo realni na Novoj TV u Vijestima su na prosvjedu gdje je supruga s obitelji i svim njegovim prijateljima pokazali kako je stala pred kamere i gdje je ponosno stala uz svog supruga i time mu dala podršku. Svi koji smo večeras gledali Vijesti Nove TV vidjeli smo da je njegova supruga vrlo lijepa i razumna žena. Eh sad, ove babetine koje rade s njim i koje su samo radi pomodarskog i kretenskog pokreta I mene isto podlegle ovom strašnom primitivizmu mislim da bi i njih trebalo pokazati pred kamerama i ispitati ih pred javnosti i to na detektoru laži kao i ove prostitutke koje same sebe nazivaju kao nekim nazovi glumicama, pa da vidimo tko tu laže a tko govori istinu. Pred deset godina su ih neki kao štipali? Ma dajte molim vas. Ljudi, otvorite oči i nemojte baš vjerovati ovime svemu što govore ove sponzoruše. Ovaj pokret I mene isto je groteskna farsa.

Zna se da je silovanje krivično djelo i to je užasno. Silovanje se mora prijaviti odmah u roku od 24 sata, žrtva silovanja se u tom trenutku ne smije oprati, već takva mora odmah otići na policiju, prijaviti taj gnjusan zločin i odmah mora biti pregledana od liječnika i ginekologa. I onda se pokreće krivični postupak protiv silovatelja, jer silovanje je grozan zločin. Sa silovanjem se nitko ne smije ovako poigravati kao što to rade ove kreature iz pokreta I mene također zajedno s udrugama B.A.B.E. i ovom problematičnom pravobraniteljicom za spolove Višnjom Ljubičić koja nikad nije stala uz žrtve mobbinga kojima se krši svako ljudsko dostojanstvo i ljudska prava u mnogim hrvatskim firmama.

Gdje su sad vladajući i gdje je sad oporba kad se treba stati i zaštititi sve žrtve mobbinga u Republici Hrvatskoj? Nitko u Republici Hrvatskoj nikad nije stao na stranu niti jedne žrtve mobbinga, već od svih žrtava mobbinga svi okreću glavu, a poslodavci ne staju uz žrtve mobbinga već uz zlostavljače. Neka vas sve do jednoga bude sram.

Ali evo ispričat ću vam svima jedan vic da ipak ne završim ovaj tekst ovako crno. Vic posvećujem svim ovim štracama i hvatačicama medijske slave iz pokreta I mene isto kojim žele uhvatiti malo medijskog prostora, namjerno uništavajući nečije živote. Pa evo vica.

Janez je upoznao Mojcu i jako se zaljubio u nju. I tako ju je zaprosio. Zaručili se oni i on joj je obećao da će je oženiti ali uz uvjet da je nevina. I tako dođe Mojca svojoj mami i kaže joj za taj uvjet a kako nije bila nevina upita svoju mamu za savjet. I mama joj da savjet: “Mojca, ti se lijepo udaj za njega i kad će krenuti akcija u prvoj bračnoj noći ti počni vikati i kričati”. – Mojca posluša svoju mamu i uda se za Janeza. I tako krenu Janez i Mojca u akciju u prvoj bračnoj noći. I tako Janez dela li ga samo dela, a Mojca samo leži. I Janez stane i upita Mojcu: “Mojca, si dekla? – A Mojca mu odgovori: “Sem”. – A Janez je upita: “Pa kaj ne kričiš?” – A Mojca ga upita: “Pa kaj je već noter?” – A Janez joj odgovori: “Je”. – I na to tek Mojca počne vikati i kričati: “Aaaaaa, aaaaa!!!”

Zagreb, 24.1.2021.
Nives Puhalo
🎩🎻🎩

aa

VRTNI PATULJAK (7/9)

VRTNI PATULJAK (7/9)

Akademija Art01/03/2021

Tomislav Marijan BilosnićVRTNI PATULJAK(poema) 7. PjevanjeISKRI SNIJEG NA GRANAMAA POTOM SE NA SUNCU TOPI Jeste li zbrojili zločinekoji su oblikovali…

Salma Hayek – reddit