Srbiju trese skandal. Šupljače.

Navodno je neku blesaču i nazovi glumicu silovao šezdeset i nešto godišnji jel učitelj glume na nekom tamo njihovom glumačkom kursu ili gdje li već

Pred nekoliko godina su se one isto svjetske blesače sjetile da su ih navodno silovali neki redatelji. Eh sad ove naše smlatače iz bivših nam zajedničkih država da ne rečem bivšeg nam regiona sad su se i one toga sjetile i sa zakašnjenjem se pridružile uz bok ovima što urlaju u svom primitivnom pokretu: “I mene isto”. – A da stvar bude još gluplja i neka naša iz Hrvatske se također oglasila na onom zaostalom Facebooku i također napisala da je imala neku seksualnu ponudu od nekog našeg poznatog redatelja. Pa koliko ta može biti glupa i plitka i takvu debilnu stvar napisati na Facebooku. Inače taj Facebook je jedna globalna debilana na kojoj onaj lik koji ga je izmislio mlati silnu lovu.

woman kiss GIF
giphy

Eh sad umjesto da je ta bezveznjača to pisala po Facebooku pa što nije onda kad joj se taj redatelj iz te njene fantastične priče već nudio ako je to istina onda otišla u policiju i rekla njegovo puno ime i prezime, tada bi čovjeka lijepo priveli na obavijesni razgovor i evo koliko znam na policiji imaju i detektor laži pa se onda lako utvrdi tko govori istinu a tko laže. I ako je netko kriv odgovara ali ako se utvrdi da dotični koji optužuje laže eh onda taj koji optužuje i laže odgovara i također snosi određene posljedice za klevetu. Mišljenja sam također da sve ove svjetske kao i naše hvatačice slave žele malo publiciteta i sad su se sjetile da su se gurale i nametale nekim redateljima ali oni ih nisu htjeli niti taknuti pa im se sada svete. A najbolje su mi ove koje su se sjetile da su ih neki redatelji silovali pred deset godina. Kako su glupe?

Pa kaj to nije zastara? A ako su ih već silovali onda se to treba prijaviti odmah policiji. Ili postoji još jedan scenarij nudile su se za neke uloge redateljima a ovi budimo realni kad su vidjeli “dobrog babca” i to još onako napucanog sa silikonima u ustima, grudima i zadnjici pa nisu bili ludi da kažu za to: “Joj, fuj, neću”. – Nego su rekli: “Može, mala kad se već nudiš. Idemo! Điha!” – Izgustirali ih i otišli dalje a ulogu dali zaista talentiranim glumicama koje nisu “zdrmali”. Ili ako su ih već “zdrmali” i tim drugima dali ulogu te su bile talentiranije ne u seksu, već u glumi pa su dobile ulogu. Eh sad ove koje tuže redatelje da su ih silovali i to su se sjetile nakon deset godina prvo žele publicitet, drugo nisu silovane već su lovile te redatelje i svjesno im oprostite na izrazu “dale” jer su mislile da će zato ako oprostite na izrazu budu “dale” redateljima da će dobiti ulogu ali nisu, jer budimo realni stvarno su glupe, jer ovi redatelji nisu tražili neku iskusnu “akrobatkinju” za seks već su za film tražili talentiranu glumicu. A seks im je došao nenadano s ovima koje su im se ponudile. Znači da razjasnim nešto ovim nekim glupačama koje tuže redatelje da su ih silovali neke stvari pa da shvate jednom za svagda. Gledajte glupače i šupljače, poznati redatelji rade vrhunski film i za vrhunski film će uzeti evo na primjer glumicu s talentom i karizmom kakva je recimo Cate Blanchet, jer redatelj stavlja na taj film svoj potpis i on stoji iza vrhunskog filma i nije lud da umjesto vrhunske Cate Blanchet uzme neku Yvette ili neku Mojcu ili neku ne znam Maricu koju je “zdrmao” a ona sirota pomislila da zato što ju je samo “zdrmao” da će zato dobiti glavnu ulogu a ako tako misli onda je zaista glupa. Eh sad studentica na Akademiji ima svakakvih i poruka takvima je: “Cure, ne ide vam baš sve preko kreveta. Morate imati i ipak malo talenta. Ako imate talenta u seksu ne znači da ste talentirane za glumu”. – Budimo realni ovaj namješteni pokret kretenskog naziva “I mene isto” su upravo oformile ove blesače koje su se nudile svojim profesorima glume i redateljima, a kad ih ovi nisu niti pogledali ili su ih samo izgustirali vidjevši kakva su one to zapravo kvarna i moralno upitna roba samo su ih onda odbacili i naravno nisu bili ludi da takvim mediokritetima bez talenta daju uloge i sad su se ove digle u svom pokretu “I mene isto” pa kao propale studentice glume i samoprozvane glumice traže malo medijskog prostora i to na vrlo pokvaren način uništavajući nekome od redatelja karijeru i obitelj. Rade farsu i time samo srozavaju same sebe.

Redatelji će ostati a pokret “I mene isto” će se malo povlačiti po novinama a kako vijest traje svega jedan dan ubrzo će i takva jedna glupost ostati zaboravljena.

Psi laju, a karavane prolaze.

Zagreb, 19.1.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩