Oni koji ne služe za primjer

Cijepili su se saborski zastupnici pred kamerama. I dalje imaju vrlo visoko mišljenje o sebi

Sad govore da su se cijepili pred kamerama kako bi bili primjer drugima. Katarina Peović se namještala dok prima cjepivo kako bi dobro ispala na fotografiji koju je odmah stavila na društvene mreže.

foto: Hina

Ti saborski zastupnici su se pogubili u svojim veličinama. Meni oni osobno ne služe kao primjer jer su se previše kompromitirali tako da ih to naslikavanje pred kamerama samo zato što su primili cjepivo neće spasiti i uzdići ih pred hrvatskom javnosti. Oni su već ocijenjeni i za svoj nerad u Saboru imaju čistu jedinicu. Pupovac se također cijepio i pokazao neku iznošenu potkošulju dok je obijač automobila gospodin Krešo Beljak pokazao kako ima tetovažu pa kaj onda, evo ja sam se nagledala tetovaža na plažama Opatije turista Talijana i sad si umislio i obijač automobila da je on važan sa svojom tetovažom, baš je bedak. Ali evo taj bedak za svoj nerad u Saboru prima ogromnu plaću i taj meni sigurno nije primjer. Primjer mi je znanstvenik i profesor Ivan Đikić i mogu mi biti primjeri za cijepljenje jedino liječnici a nikako ovi likovi iz Sabora koji žive kao paraziti na naš račun i to dobro debelo iskorištavaju.

Njima ovo cijepljenje pomaže da im slika izađe u novinama i da kad ih netko vidi može samo iziritiran s njihovim njuškama samo reći: “Vidi kretena”.

Zagreb, 19.1.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩