Top 100 pjesama 2020.

Glazba je bila dosljedna utjeha i kreativan izlaz kroz burnu godinu 2020. Iako su rasprodani koncerti, prepuni noćni klubovi i ugodna indie mjesta uglavnom već mjesecima zatvoreni

Budući da je 2020. prošla tako kako već jest, svatko od vas sad vjerojatno ima drugačiji katalog pjesama koje su najviše odzvanjale u proteklih 12 mjeseci.

Ova godina također kontinuirano pokazuje kakvu će veliku ulogu video aplikacija TikTok igrati u utjecaju i određivanju popularne glazbe u godinama koje dolaze. Mnoge vrhunske pjesme iz 2020. godine, poput Rod Rawa “Rags2Riches”, Benee “Supalonely” i Pop Smoke’s “Mood Swings”,… dobile su veliko pojačanje nakon što su se našle u trendu u aplikaciji.

2020. mogla bi se pohvaliti velikim brojem novih umjetnika, ali obožavatelji bi se mogli utješiti i novim izdanjima ikona kulturne glazbe. 

Ipak, izdvajanje iz popisa nove glazbe za 2020. godinu, kako biste pronašli sjajne pjesme koje ste propustili neodoljiv je, naizgled skoro nemoguć zadatak. Stacker je pogledao Billboardovu ljestvicu vrućih 100 na kraju godine, koja odražava najviše emitirane i prodane pjesme godine, kako bi odredio top 100 pjesama 2020. Podaci su prikupljeni od Billboarda i Nielsena od 3. prosinca. MSN