Skip to content

Cijepio se Miki i ministri

Na N1 televiziji u živo pokazali su kako je cjepivo protiv Covida primio naš predsjednik Zoran Milanović. Ovoga puta su kamere dobro pokazale da je cjepivo primio stvarno u rame

Moram ovog puta pohvaliti našeg Mikija jer se je obukao zaista prikladno za cijepljenje da bude i njemu ali i ovom mladom medicinaru koji ga je cijepio praktičnije i lakše. Nakon toga su se ubrzo uključile i druge kamere i drugi novinari N1 televizije s drugog mjesta i to uživo iz NSK gdje se je cijepilo i deset ministara koji nisu preboljeli Covid.

To je bio pravi zabavni show za narod. Tu je bilo i mišićavih ministara koji su za tu prigodu pokazivali mišiće poput ministra Zdravka Marića ali neki su pokazali i svoje velike trbuhe poput ministra Horvata a neki i jako mlohave poput Tomislava Čorića koje su uspjeli pa bome jako dobro uzgojiti. U onim bijelim potkošuljama su izgledali neki kao prava velika i obla burenca.

Cijepila se i ministrica poljoprivrede Marija Vučković koja je za tu prigodu obukla nešto zaista nepraktično tako da joj je medicinsko osoblje jedva uspjelo zavrnuti rukav te njezine crne kreacije.

Nakon jučerašnjeg dosta nezgodnog i jakog ljuljanja u potresu evo ovi ministri s tim cijepljenjem ako ništa drugo barem su uspjeli ovim showom oko cijepljenja možda malo i nasmijati ovaj ispaćeni narod. Pa kad propadamo barem da onda pokušamo propasti s nekim osmijehom na licu.

Malo se smijemo ali ovih dana više plačemo. Dok ministri pokazuju mišiće i velike trbuhe Zagreb i dalje čeka također obnovu ali to je izgleda samo tek na vrbi svirala.

Zagreb, 7.1.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

Cijepilo se 10 ministara i Zoran Milanović: “Kad cjepiva bude više nego ljudi svi ćemo se zapitati – vraćamo li se normalnom životu?”

“Onoga trena kada u sistemu dragovoljnog cijepljenja više ne bude kandidata, a cjepiva će biti više nego ljudi, ne možemo nikoga natjerati, tog trenutka moje pitanje glasi – vraćamo li se u normalan život? Jer onaj tko se svjesno odlučio necijepiti, preuzima odgovornost za svoje zdravlje”, rekao je Milanović. Cijepili su se ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić-Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs. Pročitajte više: novilist.hr, odabrala: Nives Puhalo